Veletek is volt olyan, hogy egy adott ételre, élelmiszerre rákattantatok?
Figyelt kérdés
Én régebben a vegán sonkával, az avokávóval, nutellás kenyérrel, most a gránátalmával és főtt brokkolival vagyok így. Képes lennék napokig azt enni, amíg meg nem unom.
Veletek is volt már ilyen, hogy 1 ételhez rácuppantatok, és egy darabig akár napi szinten ettétek? Ha igen, mi volt az?
2021. dec. 11. 23:55
1/15 anonim válasza:
Spenótot simán lehet napokig enni, ha nincs más...
2/15 anonim válasza:
Én régen a mignonra, chipsre, aztán nem rég a kesudióra és az avokádóra naaaaggyon durván. :DD
3/15 anonim válasza:
Túrós tészta, palacsinta. Bármikor bármennyit.
4/15 anonim válasza:
Fura módon a karfiolra.
Minden mődon, főzelék, leves, sütőben sült, prézlis, sőt, vegyes salátában még nyersen is arra volt gusztusom.
Ma is szeretem, de azért nem minden nap.
7/15 anonim válasza:
Egy időben a sült tökre voltam rácuppanva, nagyon sokat ettem belőle.
8/15 anonim válasza:
Öt hónapig szinte minden nap ezt reggeliztem:
Tortilla lapba tekert csemege karaj vagy sonka + Pannónia sajt szelet + salátakeverék
9/15 anonim válasza:
Igen, állandóan ez van velem, mindig van valami kedvenc. :)
10/15 anonim válasza:
Nekem is vannak ilyen korszakok. Most a burgonya püré van, korábban meg a májkrém konzerv. Ki tudja miért alakul ez így ? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!