Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Budapesten hol kapható cibere...

Budapesten hol kapható cibere (savanykás, darabos, híg szilvadzsem)?

Figyelt kérdés
Webshopos lehetőséggel persze az egész ország szóba jöhet!

#szilva #cibere
2021. dec. 6. 10:54
 1/5 anonim ***** válasza:

A cibere NEM szilvalekvár/dzsem!

[link]

2021. dec. 6. 11:12
 2/5 A kérdező kommentje:

Ha a kérdésre választ nem tudsz adni, csak 10mp alatt elvégezni a Google Egyetemet, minek kommentelsz egyáltalán?

De, a cibere szilvadzsem IS, a szilvalekvár főzésének egy köztes állapota.

[link]

2021. dec. 6. 11:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Még mindig az első vagyok; attól, hogy valamilyen tájnyelvben egy szót úgy használnak, ahogy senki sem ismeri, még nem ez a szó alapjelentése!

Ha ilyen módon kérdezel, nem fog senki más választ adni, mint amit én írtam, mert ez az igazság.

Mellesleg a linked szerinti cibere NEM a lekvár, hanem a szilva megfött héja.

Ha ilyet akarsz, akkor NEKED KELL készíteni, senki nem árul ilyesmit.

2021. dec. 6. 11:33
 4/5 A kérdező kommentje:

Az nem túl jó hír, biztosan hallucináltam, hogy a múlt héten még vettem. Csak az egy alkalmi vásár volt és nem kértem el az árus nevét, így nincs módom újra.

Ne dumálj bele olyan kérdésekbe, amiknél még az alapvető fogalmat se ismered. Senkit sem érdekel, hogy mekkora Google-mesternek tartod magad, te oktondi marha.

Nem, erre se válaszolj már egy harmadikat. Maradj csendben. Azt kellett volna eredetileg is.

2021. dec. 6. 11:41
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Soha a büdös életben se hallottam még én se így hívni, pedig majdnem szabolcsi vagyok és itt is megy a lekvárfőzés Tényleg másképp keresd.
2021. dec. 6. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!