Darabos tejszín a koktélban?
Figyelt kérdés
A párommal csináltunk itthon alkoholmentes Piña Colada-t, de a tejszín mindig darabossá válik benne, gondolom az ananászlé miatt. Mit lehet vele csinálni, hogy ne jöjjön szét?2021. júl. 1. 16:27
1/4 anonim válasza:
nehéz kérdés azért :D vagy rétegezzétek, vagy használjatok másfajta, kevesebb gyümölcstartalmú ananászt :) próbáljátok ne tejszínnel, hanem mondjuk kókuszcreme-el csinálni, vagy hasonlók :) sok videót lehet találni róla, sok sikert hozzá
2/4 anonim válasza:
Valószínű az ananászlé sáv tartalmától csapódik ki.
Esetleg növényi tejszín..
3/4 anonim válasza:
Én is kókusztejet vagy kókusztejszínt javasolnám.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2021. júl. 1. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!