Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mennyit költesz gyümölcsre...

Mennyit költesz gyümölcsre egy hónapban?

Figyelt kérdés

2021. nov. 28. 12:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem számoljuk külön.

Nincs sok pénzünk, úgyhogy mindig szezonális gyümölcsöt veszünk, abból is nézzük az akciókat. Most éppen az alma, banán, narancs, mandarin, grapefruit van itthon általában, na meg néha kiwi.

Anyukám és én általában napi 1-2 szem gyümölcsöt megeszünk, van hogy többet.

Próbaltam készíteni egy gyors számolást fejben, szerintem havi 10.000 Ft körül költhetünk gyümölcsre, de lehet hogy több is ez a szám. Ennél persze jóval többet tudnánk rá költeni, jó is lenne, de sajnos most takarékoskodni kell.

2021. nov. 28. 15:05
 12/13 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem olyan havi 5-6 ezer körül.

Sajnos brutál drága a gyümölcs, ezért magunknak nem vettünk sosem napi rendszerességgel - illetve a férjem nem is szereti a gyümölcsöket, úgyhogy inkább magamon spóroltam meg -, de most a kisbabámnak természetesen megveszem. Mondjuk még csak nem régóta eszik, napi 1-2 alma vagy banán vagy fagyasztott meggy, vagy ilyesmi megy le, szóval egyelőre nem nagy tétel.

Viszont a kisfiam iszonyú jó étvággyal eszik, imádja a gyümölcsöket és jövő ilyenkor már mindent ehet majd ugyebár. Na, pont ezért ültettünk a kertbe két gyümölcsfát, telepítettünk szőlőt, epret, szedret, áfonyát is akarunk majd.

Mert ha még tesója is lesz, két gyereknek már tuti rengeteg pénzbe fog kerülni a gyümölcs, akkor még hülye lennék parlagon hagyni a kertet.

2021. nov. 28. 21:04
 13/13 anonim válasza:
100%
Kb. 20-30 ezer Ft/hó (ketten vagyunk, de gyakran esznek nálunk a gyerekeink -gyümölcsöt is :) )
2021. nov. 29. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!