Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szerintetek házilag termesztet...

Szerintetek házilag termesztett ès kèszített gyümölcs teára, aszalt gyümölcsre, esetleg lekvárra lenne igèny, volnának rá vevők?

Figyelt kérdés
Annyira szeretnèk kertèszkedni plusz ezzel foglalkozni, kisèrletezni van is egy nagy kertem hozzá, meg időm mert itthon vagyok a kisfiammal. Csak nem merek bele vágni. Szerintetek?
2019. jan. 14. 23:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én imádom a gyümölcsteákat, tehát nálam nyert ügyed van!:)

A többiről le kell mondjak, mert cukros vagyok.

Ha biztos vagy a dolgodban, a termékeid minőségében, akkor vágj bele!

Ha még csak tervezgeted, akkor teszteld rokonokon, barátokon, fejleszd a tudásod és biztos sikered lesz!

Annyi tanácsot adnék, hogy a siker titka, ha tartósítószert nem tartalmaz, nincs dugig cukorral és tetszetős a csomagolása ami a házi jellegre utal.

Tudod, kis fodros takaró a kupakon, háncs, vagy cukorspárga kötővel és hasonlók.

2019. jan. 14. 23:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Annyi ötletem lenne, termesztenèk citromot narancsot, áfonyát, málnát,epret, szedret, tea leveleket stb stb szóval mindent a lehető legegèszsègesebben, vegyszerektől mentesen.. csak nem tudom hogy ha be is válik hogy kezdjem el "nèpszerűsíteni"?
2019. jan. 14. 23:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb módja a népszerűsítésre amit hallanak másoktól . :) kezd a rokonokkal , barátokkal akik majd ha elmondják valakinek , kedvet kap hozzá. Én nagyon sok mindent veszek a barataim véleményé után.
2019. jan. 14. 23:50
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
Nyitsz egy hangulatos kis kézműves boltot az udvarotokon, valami kedves névvel, (olcsón veszel egy bontott faházat) fényképezel, Facebook, szórólapok, plakátok, helyi újság, aztán egyik elégedett vevő hozza a másikat! Sok sikert, legyen szerencséd!
2019. jan. 15. 00:21
 5/8 anonim ***** válasza:
85%
Tegyél az egyik sarokba egy asztalkát 2 székkel, ahol a teáidat lehet kóstolni! Legyen a lekvárjaidból is bontott, hogy azt is megkóstolhassák! A boltod hangulatos, otthonos, az áruk finomak, te mosolyogsz, mi kellene még a sikerhez?
2019. jan. 15. 00:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nézz szét termelői piacon. Szinte minden városban már található ilyen piac. Ha már van némi terméked, akkor egy-egy ilyen napon ki is állhatsz árulni, csak napi asztaljegyet kell venned. Így fel tudod mérni milyen kilátásaid lennének, ha nagyobban csinálnád.
2019. jan. 15. 06:31
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ott kéne kezdeni, hogy kipróbálod sikerül-e termesztened valamit
2019. jan. 15. 07:09
 8/8 anonim ***** válasza:
62%

Nem kell rögtön bolt, az sok kötelezettség, engedély, stb.

Próbáld ki, hogy mit tudsz készíteni. Én is ott kezdeném, amit az utolsó írt, hogy egyáltalán mi az, amit tényleg tudsz saját magad termeszteni.

Utána termelői piacra járnék, ha tényleg sikerül előállítani valamit normális mennyiségben. Egyébként meg ismerősök körében. Én most is imádok mindenfélét ismerősöktől beszerezni, nem pedig boltból, pl. tojás, méz, dió, gyümölcsök.

2019. jan. 15. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!