Szerintetek házilag termesztett ès kèszített gyümölcs teára, aszalt gyümölcsre, esetleg lekvárra lenne igèny, volnának rá vevők?
Én imádom a gyümölcsteákat, tehát nálam nyert ügyed van!:)
A többiről le kell mondjak, mert cukros vagyok.
Ha biztos vagy a dolgodban, a termékeid minőségében, akkor vágj bele!
Ha még csak tervezgeted, akkor teszteld rokonokon, barátokon, fejleszd a tudásod és biztos sikered lesz!
Annyi tanácsot adnék, hogy a siker titka, ha tartósítószert nem tartalmaz, nincs dugig cukorral és tetszetős a csomagolása ami a házi jellegre utal.
Tudod, kis fodros takaró a kupakon, háncs, vagy cukorspárga kötővel és hasonlók.
Nem kell rögtön bolt, az sok kötelezettség, engedély, stb.
Próbáld ki, hogy mit tudsz készíteni. Én is ott kezdeném, amit az utolsó írt, hogy egyáltalán mi az, amit tényleg tudsz saját magad termeszteni.
Utána termelői piacra járnék, ha tényleg sikerül előállítani valamit normális mennyiségben. Egyébként meg ismerősök körében. Én most is imádok mindenfélét ismerősöktől beszerezni, nem pedig boltból, pl. tojás, méz, dió, gyümölcsök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!