Szeretsz bevásárolni? Odafigyelsz a változatosságra például az élelmiszereknél?
Utálok vásárolni, mert gluténérzékeny vagyok. Minden szarnak el kell olvasni a címkéjét, hogy mi van benne. A kedvenc kajáimat nem ehetem már. A legtöbb gluténmentes étel Q drága, vagy íztelen, vagy full cukros.
A vásárlás egy fölösleges rossz amit heti 1x letudok minél rövidebb idő alatt.
A változatosságra figyelek, de szinte minden zöldséget és gyümölcsöt megtermelek itthon a kertben vegyszermentesen, télen veszek néha paradicsomot, paprikát, déli gyümölcsöt. Főzésnél figyelek hogy miben mennyi a vitamin, a cukor stb. És hogy két hétig legalább ne legyen ugyanaz az étel.
35N
Nem szeretek bevásárolni. Egy feladat, amit megcsinálok, különösebben nem élvezem.
Változatosságra olyan módon figyelek, hogy eszem mindenféle típusú ételt, mert szeretem a változatosságot, de vannak bevált kedvencek, azokat váltogatom.
Sokszor főzünk otthon, nem szeretem a félkész, fagyasztott, menüs-rendelős ételeket.
Gyűlölök vásárolni. Kivéve a piacot, ott imádom azt a nyüzsgést, a városunkban elég nagy piaccsarnok van, tartozik hozzá egy ugyanakkora fedett kinti rész is. De elég belőle 3-4 hetente egyszer.
Nagyon odafigyelek rá, hogy mit veszek. Ráadásul a gyerek igen válogatós sajnos, így az a kevés, amit megeszik extra minőségűnek kell lennie.
36/N
Online vásárolok, menuterv alapján már olyan 9 éve. Szeretem, mert gyors, egyszerű, pontos, látom azonnal az akciókat. A kiszallitott áru mindig friss, jó minőségű.
Változatosan étkezünk.
46/N
Én szeretek bevasarolni, nézelődni főleg a lidlben ahol mindig van valami újdonság. Igyekszem olyankor menni amikor tudom hogy kevesen vannak, a tömeget nem szeretem csak, egyébként egy órát képes vagyok elboklászni és szerintem változatossan vásárlok, nem mindig ugyanazt.
30/N
Nem szeretek, de kell :D
Amikor lemegyek, gondosan összeírom előtte a listát és célzottan vásárolok.
Búzára-érzékenyként mondjuk nem könnyű, de mindegy.
Utálok vásárolni (mondjuk még mindig inkább élelmiszert, mint ruhát, attól a víz is lever, ha meglátok egy plázát már szívdobogásom van, pedig eskü nő vagyok), de rutinosan, tudatosan, lista alapján végzem és igen, odafigyelek a változatosságra (is).
45N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!