Olyan étrendet össze lehet ma már állítani, mely bár gramm-ra kiszámolt, rendkívül következetesen megalkotott diéta de a megfelelő tápanyagok mellett VÁLTOZATOS és finom is egyben? Eltér a gyakori csirke+hajdina-féle "szokásos" ételek kombinációitól?
Olyan (olyasmi...) étel "különlegességek", melyek a hagyományos (különféle TV műsorokban látott, vagy éttermi - jelen esetben teljesen mindegy) fogásokra emlékeztetnek inkább, nem csupán bélszín+rizs, vagy csirkemell+hajdia (és ugye ennyi) étkekben merülnek ki.
De ezek továbbra is következetesen megalkotott, gramm-ra kiszámolt ételek - csak a "hagyományos fogásokra" hajaznak inkább. (Hajaznának, ha lennének ilyenek. Remélem van ilyen irány is.)
Értem és köszönöm az információt. Persze, ha valaki másnak van újabb (étrendek tekintetében bonyolultságot is tartalmazó) infója, ötlete, meglátása - írjon bátran!
"Meg házasodjatok is össze, etc."
Azon leszek, hogy találjak ilyen hölgyet! :D
Szőrszálhasogató leszek, bocsánatodat kérem előre is (semmi köze a kérdéshez, vagy a te válaszodhoz, csak mindig piszkál, mikor a falusi tájszólást hallom/olvasom, hogy sokan borzasztóan rosszul használják), az "oszt". Nem azt - hanem: "oszt". Ha már tájszólással írtok, használjátok valóban úgy, ahogy vidéken ez jó pár emberöltő alatt kialakult. Csupán ennyi - offtopic szófosásom ezennel befejezve! :DD
"Ha van egy alap étrended mindig lehet újabb és újabb kajákat beiktatni :) Így tarthatóbb is stb."
Igen, valami ilyesmire gondoltam én is a kiírással - köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!