Ha ma megcsinálom a tavaszi tekercset, de csak holnap tudom megenni, akkor holnapra a rizslap meg fog keményedni?
Figyelt kérdés
2021. nov. 8. 18:20
1/5 anonim válasza:
inkább arra tippelnék hogy elázik a tészta a tölteléktől, szottyos lesz.
2/5 anonim válasza:
Megkeményedik, legalábbis ahogy én csinálom, az enyém meg szokott keményedni másnapra.
3/5 anonim válasza:
Előző, Kíváncsiságból: Mivel töltöd? Szívesen tanulok új recepteket, nagyon kezdő vagyok az ázsiai kajákkal. És lehet tenni ellene hogy ne keményedjen meg a rizslap?
4/5 anonim válasza:
Káposzta, ubi, újhagyma, kaliforniai paprika, saláta, picit hőkezelt mungóbabcsíra. Bármilyen zöldség. Nemtom milyen receptek vannak, mert én már vegán korszakomban kezdtem el ezeket gyártani itthon, így csak a zöldséges verziót ismerem. A lényeg úgyis a szósz, amibe mártogatni fogod.
Pici forró vízzel bekened másnap, és ehető lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!