Mit vigyek kirándulásra ha tegnap húzták ki a bölcsességfogam?
Üdítőkön gondolkodtam de nem sok mindent tudok venni.
Olyan kell ami nem morzsál, nem darabos, nem kell harapni...
Egész napos kirándulás.
Én a helyedben lemondanám ezt a kirándulást inkább. A bölcsességfog műtét nem játék, és még csak a húzáson vagy túl, általában ezután jön a fekete leves. Ahogy kiszűnik a fájdalomcsillapító...
Nem tudom, miért szedték ki, de vélhetően nyomós oka volt. Nekem egy letört fogat húztak legutóbb, és csak utána derült ki, hogy gyulladt volt. Hát nem kívánom senkinek az azt követő napokat. Örültem, hogy a fájdalomcsillapító hatott, nemhogy kiránduljak.
Húzták vagy műtét volt ez is?
Tejtermékeken kívül bármit fogyaszthatsz. Én ahogy elmúlt zsibbadás ugyanúgy ettem (tejeseken kívül) mindent, apró falatokban, óvatosan rágva, hogy ne kerüljön arra az oldalra semmi. :) Magvas dolgokat esetleg még kerüld.
Tejterméktől begyulladhat úgy emlékszem. Nekem is mondtàk és aránylag hosszú ideig kellett kerülnöm.
Én püréket ettem: borsó, répa, krumpli.
A készételekkel óvatosan, mert mindenben van tej, a kenyértől a vizes alapú joghurton át.
Tejterméket pár napig nem szabad.
Én rommá főzött/sütött húsokat ettem főleg frissenhúzott foggal.
A kirándulásra fájdalomcsillapítót ne felejts el vinni... Kellemetlen élmény lesz ha ott indul be.
A joghurt is tejtermék, könnyebben elszaporodhatnak a seb környékén a bacik, ha első 3-4 napban ilyesmoket fogyasztasz. Ezen kívül ismétlem én mindenfélét ettem, csak pici falatokban és a másik oldalon rágtam.:)
14.voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!