Kihúzták a 2.bölcsesség fogamat, mit lehet ilyenkor enni?
Ma már szerintem nem eszek inkább kis levest azt lehet igaz?
Holnap főzelékeket lehet enni, ami nem darabos?
2 bölcsességfogamat távolították el. Mindkettő pont 2 oldalt van.
A másik már helyrejött, de még ott is lyuk van de már kezd összeforrni.
Nem szeretném ha belemenne bármi.
Mennyi ideig kell ilyeneket enni?
Rendeseket majd akkor ha rendesen beforrt?
Szia, amikor én is ebben a cipőben jártam sokat keresgéltem neten. A legrészletesebb cikk (a gyógyulási idővel és azok stádiumaival együtt) itt található: [link]
Több oldalas, lapozni kell, de minden részletesen le van írva. Első két-három napban pihenj sokat, ne emelj, ne szívj (szívószál, cigi), ne tüsszents vagy köhögj szándékosan, kerüld a tejtermékeket.
), ne tüsszents vagy köhögj szándékosan
hát ezt nehéz lesz ha tényleg tüsszentenem kell :D ez miért fontos amúgy? kifolyna sok vér miatta?
Bármit ehetsz.
Állati eredetű tej, illetve az abból készült termékek fogyasztását 2-3 napig nem ajánlják, mivel a bennük található baktériumoknak melegágya lehet a friss seb (értsd: fertőzésveszély). De a fogorvosok egy része ezzel nem ért egyet, mivel ha alaposan fogat mosol utána, akkor nem lesz belőle gond.
Az aprószemcsés ételeket érdemes kerülni, mivel felsérthetik az érzékeny területet, vagy belekerülhetnek a sebbe.
köszi.
amúgy ilyenkor normális a gyakori fülcsengés? Mióta kihúzták azóta érzékelem hogy többet van ilyen fülcsengésem mint általában. Lehet köze hozzá?
AMúgy mindent rendben találtak szóval mindkét műtét rendben ment. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!