Amit vesztek a boltban (pl tej, zacskós mirellit, üditő), lemossátok otthon? vagy letörlitek mielőtt felhasználjátok?
Figyelt kérdés
2021. okt. 21. 08:10
11/18 anonim válasza:
Én igen, ezek szerint nem vagyunk sokan. Mindent lemosok, néha mosogatószeres szivaccsal, néha csak sima vízzel, aminek nem árt, még a zacskós dolgokat is, ha rendesen le vannak zárva, így tettem a járvány előtt is. Nem tudom, ki milyen kézzel fogdosta össze előtte. Kenyérnél azért nem aggodalmaskodom, pedig pl. betehetném a sütőbe pár percre... Mindenesetre sok baktérium tudtommal napokig elvan a csomagolásokon.
12/18 Mansour válasza:
Az immunrendszert edzeni kell. Ha túl sokat tisztogatsz, fertőtlenítesz, azzal az immunrendszeredet gyengíted. Szóval kell az a pár baktérium a csomagoláson...
13/18 anonim válasza:
Érdekes, nem szoktam beteg lenni.
14/18 anonim válasza:
Nálunk a rokonságban van egy nő, aki mindent lefertőtlenít, amit hoz a boltból. A gyerekei meg kb. állandóan betegek, minden szart elkapnak, no comment.
(Nekem orvos rokonom mondta, hogy nem kell mindent agyon sikatyolni, mert magunkkal tolunk ki.)
15/18 anonim válasza:
Csak a konzervet. Azt is csak megszokásból.
16/18 anonim válasza:
#14 Biztos hasznos lenne a padlót is nyaldosni...
17/18 anonim válasza:
Nem, nem vagyok bacilusmániás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!