Amit vesztek a boltban (pl tej, zacskós mirellit, üditő), lemossátok otthon? vagy letörlitek mielőtt felhasználjátok?
Figyelt kérdés
2021. okt. 21. 08:10
1/18 anonim válasza:
minek ? nem szoktam dobozt nyalogatni
2/18 anonim válasza:
Nem, nem vagyunk hipochonderek.
3/18 Mansour válasza:
Nem, esetleg csak akkor, ha már hetek óta állt a polcon és poros lett. Viszont a konzervek tetejét mindig le szoktam mosni felbontás előtt.
4/18 anonim válasza:
Még a bogyós zöldséget-gyümölcsöt se mosom meg, hazafele megeszem :D (áfonya, szőlő, koktélparadicsom…) nemhogy valaminek a csomagolását, max letörlöm ha nagyon poros. 3 éve még egy kis náthám se volt.
6/18 anonim válasza:
Nem. A csomagolást nem szoktuk nyalogatni, étkezés előtt meg amúgy is szoktunk kezet mosni.
Egyedül a dobozos italok tetejét szoktam lemosni, ha a dobozból tervezem meginni, mert az tényleg a számhoz ér.
7/18 anonim válasza:
Tejes dobozzal előfordul, hogy olyan mintha kicsit sáros lenne. Azt letörlöm. Meg ha véletlenül dobozos üdítőt vagy sört iszom. Azt a dobozt ugyanis szájba veszi az ember, és volt, aki azért halt meg, mert patkányhugy volt rajta.
Ezt leszámítva nem szoktam.
8/18 anonim válasza:
Nem, max ha az energia ital teteje koszos
9/18 anonim válasza:
Nem, de a belső tartalmához nem nyúlok azzal kézzel, amivel a csomagolást tapogattam. Szóval kibontom, kiveszem vagy kiöntöm belőle az ételt/italt, a maradékot visszateszem a hűtőbe, vagy eldobom a csomagolást, ha nem maradt benne semmi, aztán elmegyek kezet mosni, és utána kezdek el enni/inni. A csomagolást csak akkor mosom le, ha közvetlenül abból iszom, vagy kiöntésnél elkerülhetetlenül hozzáér a tartalma a külső részhez. Például egy doboz sör esetén. De akkor is csak a doboz tetejét persze.
10/18 anonim válasza:
Általában nem. Kivétel: zöldség-gyümölcs, dobozos üdítők, sörök teteje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!