Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hol csúszhatott el a dolog a...

Hol csúszhatott el a dolog a sajtkészítés közben ha ez lett a végeredmény?

Figyelt kérdés

[link]


[link]


[link]


[link]


Egyszer próbáltam már trappistát csinálni, akkor 1 hét érlelés után penészedni kezdett viszont ízre teljesen oké volt. Most közel 4 hétig érleltem sajtbevonóval és bár nem rossz de nem ilyen eredményre számítottam.



2021. okt. 20. 19:16
 1/3 anonim ***** válasza:
89%

Ennek kell minden betűjét betartani, plusz a higiénia.

[link]

2021. okt. 20. 19:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Házi körülmények között mi a gondod ezzel?
2021. okt. 21. 09:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

1. E szerint csináltam.


2. Igazából amit 1 hétig érleltem az szép homogén volt csak penészedni kezdett és picit intenzív ízű volt.

Ami a képen van az ha a kép nem is adja át a széle picit gumis a közepe pedig sárgás szín helyett fehér. Olyan mintha egy kicsit még érlelni kellene viszont ha így teszek akkor a széle tuti gumis állagú lesz.

2021. okt. 21. 10:17

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!