Meddig áll el a lasagne?
Figyelt kérdés
Vasárnap főztem, a hűtőben van azóta még egy adag. Cukkini is van benne. Még meg lehet enni?2021. okt. 5. 12:00
11/16 anonim válasza:
#7 mi a különbség az 1 napos és a 2 napos hűtőben tárolt lasagne között?
12/16 anonim válasza:
épp ezaz hogy nem erről,rátok jellemző hogy 1-hetes kaját is megeszitek,ez az igazi nagy igénytelenség.
13/16 anonim válasza:
Nem pedig az, hogy kibaszom a kajat, akkor is ha semmi baja? Kapj már a fejedhez ember... Még te parasztozol, meg okoskodsz, közben ugyanazt nyomod, de érved az nincs egy sem.
14/16 anonim válasza:
13., ITGuy: Hagyd a fenébe! Az ilyenek okoskodnak, akik soha nem főznek, minden nap pizzát rendelnek, vagy egyszerűen csak kötözködni való kedvük van.
Kérdező, már válaszoltam, nem néztem, hányas voltam. Én írtam, hogy a húsleves felforrósítva még egy hét múlva is ehető, ha nincs belefőzve a
a tészta. Gondolom, nem volt baja a két napos lasagne-nek sem.
15/16 A kérdező kommentje:
Bocsánat már 7-es hogy nem pazarlom el a kaját aminek a hozzávalóiért megdolgoztam, aztán megfőztem. Gondolom egy 30+ os megkeseredett ember lehetsz aki felnőtt létére a szüleivel él és anyuci főz rá minden nap és nem értékeli amilye van:).
Légyszves ezeket a hozzászólásokat tartsd meg magadnak.
2021. okt. 6. 22:00
16/16 anonim válasza:
Nagyot tévedsz.. házam van meg rs6 audi a garázsba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!