Meddig áll el a lasagne?
Figyelt kérdés
Vasárnap főztem, a hűtőben van azóta még egy adag. Cukkini is van benne. Még meg lehet enni?2021. okt. 5. 12:00
1/16 anonim válasza:
Szerintem ma még simán, hiszen hűtve volt.
3/16 anonim válasza:
Ne viccelj, mi egy hétig esszük a hétvégén elkészített kajákat, semmi bajuk, csak normális hűtő kell.
4/16 anonim válasza:
még csak 2 napos, simán jó. de én személy szerint csütörtökön már nem ennék belőle
5/16 anonim válasza:
Persze, hogy meg. Semmi baja nincs. Forrósítsd fel, az a biztos. Ettem én már 1 hetes húslevest is hűtőből. Szinte ugyanolyan íze volt, mintha aznap főztem volna. Annak sem volt semmi baja. Igaz, nem volt benne semmilyen tészta, külön főztem ki hozzá.
A két napos lasagne-nek se lesz, ha kihülés után egyből betetted és nem állt kint vasárnap órákig.
6/16 anonim válasza:
Ha vasárnap csináltad, azt ma még lehet enni. De én például holnap már kidobnám.
7/16 anonim válasza:
Undorító... nehogy megedd max 1nap tárolás,mondjuk parasztoknál egy hétig szokás tartani ugyanazt a kaját.
8/16 anonim válasza:
#7 csinálsz egy tepsi lasagnét, megeszed a felét aztán másnap kidobod a többit, te agysebész? :D Gratulálok...
9/16 anonim válasza:
azt még megeszed utána,ilyen amikor a hülye okoskodik.
10/16 anonim válasza:
Ja, pontosan látom. A parasztok arról híresek az Alföldön, hogy lasagnét csinálnak aztán 24 órán belül elfogyasztják, te igazi idióta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!