Chili paprika szárítására alkalmas lehet-e a sütő (villanytűzhely)?
Alkalmas lehet, ha be tudod állítani, hogy max. 30-40 fokra melegítsen, illetve közben a sütöajtót résnyire nyitva kell hagyni.
De a legtöbb esetben erre semmi szükség, felakasztod a lakásban valahová, ott megszárad.
Nekem most az jurorr eszembe :))) Evekkel ezelott volt marijuana magom ... elultettem ... gondozgattam ... mar olyan kis bokor volt belole, a rugyek is borsonyira dagadtak - erre jott egy 'tarsasag' !!! ne legyel mar nejlon :) - mondtak :D Kostoljuk mar meg!? :)))
Kivagtuk a cserepbol, nejerult a sutobe - gyors szaritasra ... es elszivtak ezek a hulyek!!!!! :)))))
De jo buli volt !!! :DDDD
A sütőn múlik, hogy melyik a legalacsonyabb hőmérséklet, amit tud. Az enyém 50-et, ahogy írják, az sok. De ha egy fakanállal kicsit kitámasztod az ajtaját és csak felső sütésre rakod, akkor jó lesz.
Komolyabb sütők 30-at is tudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!