Mit lehet enni reggelire, ami nem fekszi meg a gyomrot, de mégis egy kiadós reggeli?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Rántotta, pirítós. Szendvics sok zöldséggel, főtt tojással.
Megfekszi alatt gondolom olyanra gondolsz mint sült szalonna ?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Főtt tojás!
Előző nap megcsinálod, megpucolod és berakod a hűtőbe.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
joghurt
müzli tejjel, vagy joghurttal
rántotta
tükörtojás
pirítós margarinnal és felvágottal
szendvics
saláta
főtt tojás majonézzel (isteni)
kalács margarinnal
gyümölcs
kefir kenyérrel
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
4-es vagyok.
Finomszemű zabpelyhet veszek (talán Cerbona, ami szinte mindenhol kapható).
Tejben és vízben is lehet főzni. Én kétszeres mennyiségű folyadékkal szoktam. 1 csésze zabpehely, 2 csésze víz/tej. 2-3 percet főzöd,lezárod, pár percre lefeded, hogy még puhuljon.
Nagyon fontos, hogy melegen edd, mert ahogy hűl, elkezd nyálkásodni. Bár mi úgy is szeretjük.
Egy csomó mindent tehetsz bele/rá. Gyümölcs/aszalt cuccok/magok/egyéb tejtermék stb.
Neten van egy csomó ötlet fenn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!