Milyen kajákat szoktatok koliba venni magatoknak?
Viszek otthonról meleg kaját (1-2 napi ebéd vagy vacsi)
Boltban: felvágott, zsemle (kb 5), valamivel ritkábban zöldség, gyümölcs. Ünnepnapokon joghurt.
ha tervben van főzés és nincs akkor tészta, hozzá tejföl és sajt, vagy valami egyéb konzerv. Néha veszek valami kencét a zsemléhez. De ez nyilván lassabban fogy mint a felvágott vagy a zsemle. Lekvár, méz (ezek is sokáig jók), tea
Ha sietek, akkor péksüti, hogy túléljem a napot.
Plusz néha veszek valami nasit végszükség esetére pl kekszet.
Ha nincs idő főzni és nincs meleg kajám, akkor valahol veszek egy kb 1000 forintos meleg kaját, ami akár egy melegszendvics is lehet.
néha viszek kaját otthonról, de általában magamra főzök, szeretem az egytálételeket, a tejszínes húsokat, stb., illetve azt is szeretem, hogy én magamra vásárolhatok, összeválogathatom a hozzávalókat
általában olyan 3 adagot főzök egyszerre, szerencsére nem zavar, hogy másnap is maradékot kell ennem, olyan dolgokat csinálok, amiket szeretek
ezenkívül, ha nincs időm főzni veszek valami olcsó kaját útközben
plusz felvágott, zsemle stb. szoktam reggelire venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!