Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Milyen kajákat szoktatok...

Milyen kajákat szoktatok koliba venni magatoknak?

Figyelt kérdés
Általában 3 napra szoktam bevásárolni, illetve olyan élelmiszereket veszek ami nem igényel főzést, max 6000 Ft értékben. Ti hogyan oldjátok meg a kaját?

2021. szept. 20. 15:06
 1/5 anonim válasza:
99%

Viszek otthonról meleg kaját (1-2 napi ebéd vagy vacsi)

Boltban: felvágott, zsemle (kb 5), valamivel ritkábban zöldség, gyümölcs. Ünnepnapokon joghurt.

ha tervben van főzés és nincs akkor tészta, hozzá tejföl és sajt, vagy valami egyéb konzerv. Néha veszek valami kencét a zsemléhez. De ez nyilván lassabban fogy mint a felvágott vagy a zsemle. Lekvár, méz (ezek is sokáig jók), tea

Ha sietek, akkor péksüti, hogy túléljem a napot.

Plusz néha veszek valami nasit végszükség esetére pl kekszet.

Ha nincs idő főzni és nincs meleg kajám, akkor valahol veszek egy kb 1000 forintos meleg kaját, ami akár egy melegszendvics is lehet.

2021. szept. 20. 15:20
 2/5 anonim ***** válasza:
94%
Ha van mikro a koliban és szeretnél néha "főtt" ételt, akkor próbáld ki a kuszkuszt. Életmentő, de komolyan. Univerzális köret. :D Egy zacskó nagyon sokáig eláll és nem is drága. Olyan fűszerekkel ízesíted amilyennel szeretnéd és elég hozzá egy tál meleg víz, amiben megpuhul.
2021. szept. 20. 15:48
 3/5 anonim ***** válasza:
97%
Ami minden alkalommal nagyon jó tud lenni a háromszöges összenyomós melegszendvics persze ehhez a sütő is kell. Elfér a szobában is
2021. szept. 21. 01:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mikor kolis voltam nem nagyon főztem. Otthonról vittem kaját és a koliban max. ilyen egyszerű kajákat csináltam néha mint pl. zacskós leves, tészta, rántotta és ilyesmi. Illetve ugye vettem “hideg” kaját mint pl. zsemle, péksütemény, felvágott, sajt, zöldség, gyümölcs, joghurt, müzli, tea stb. Én vittem konyhai cuccokat (pl. edények, serpenyő, vízforraló, mikró, melegszendvicssütő stb), de nem szerettem főzni, mert kevés volt a hely, kevés volt az idő és ugye mind főzésnél mind vásárlásnál abban kellett gondolkozni, hogy egyem meg, ne maradjon meg, ne romoljon meg stb. mert ugye csak magamra kellett és ilyen kis adagban nem volt egyszerű.
2021. szept. 21. 10:37
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

néha viszek kaját otthonról, de általában magamra főzök, szeretem az egytálételeket, a tejszínes húsokat, stb., illetve azt is szeretem, hogy én magamra vásárolhatok, összeválogathatom a hozzávalókat

általában olyan 3 adagot főzök egyszerre, szerencsére nem zavar, hogy másnap is maradékot kell ennem, olyan dolgokat csinálok, amiket szeretek

ezenkívül, ha nincs időm főzni veszek valami olcsó kaját útközben

plusz felvágott, zsemle stb. szoktam reggelire venni

2021. szept. 22. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!