Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Egészséges a zöldség tészta?

Egészséges a zöldség tészta?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem találtam túl sok mindent a zöldség tesztarol, nektek mi a véleményetek róla? Pl zoldborsosrol?

Jobb mint a rizs? (Diéta szempontból)

2021. szept. 17. 17:07
 1/8 anonim ***** válasza:
22%
Diéta szempontból alig van eltérés a rendeshez képest, hiszen ugyanannyira energia- és majdnem ugyanannyira CH-dús. Diétázóknak semmilyen tészta nem jó választás.
2021. szept. 17. 18:01
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Hát ez furi, én ettem tésztát a diétám alatt és fogytam. Nem ellenség a szénhidrát, csak ha egy ételben magas a szénhidrát tartalom, fogyasszunk mellé alacsony zsírtartalmú ételeket.
2021. szept. 17. 18:25
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Bocs, de mit értesz zöldségtészta alatt? Mert ez több minden is lehet.
2021. szept. 17. 18:30
 4/8 anonim ***** válasza:
51%

Inkább egyél többször kevesebbet és mozogj! Volt munkatársnőm így fogyott le 90 kilóról 70 kilóra alig két hónap alatt. Ötször evett napjában kevesebbet és mellette tornázott otthon.

Sőt, anno anyum is így fogyózott, és látható volt a különbség az előtte és utána között. Így ugyanis a szervezet nem éhezik, de nem is raktároz, mert tudja, hogy hamarosan úgyis lesz kaja. Változatosan kell étkezni, és mindent kell enni! Igen, húst, tojást, tejterméket, zöldséget, gyümölcsöt, pékárut is! Mindent, mert az egyoldalú táplálkozás nagyon veszélyes tud lenni!

Mellette pedig nem árt a mozgás. Torna, futás, úszás, kerékpározás, gyaloglás. A mozgás ugyanis izmokat is termel, nemcsak zsírt éget.

2021. szept. 18. 09:54
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de nem az volt a kérdésem, hogyan tudnék lefogyni. 1 év alatt leadtam 30kg-t, +-4,5 kg ingadozik. Erdekelt volna, hogy tud-e valaki valamit erről a zöldség tesztarol.

üdv.

2021. szept. 26. 16:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Pontosítsd légy szíves, mi az a zöldségtészta?
2021. szept. 26. 17:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Olyan tészta, ami zöld-, csicseriborsó, vagy egyéb hüvelyesek lisztjéből készül gabona helyett.
2021. szept. 27. 02:36
 8/8 anonim ***** válasza:

7-es: köszi! (Sokan a tészta formára vágott zöldségeket is zöldségtésztának nevezik.)

Kérdezö: pont annyira egészségesek, mint az adott zöldségek, így csak a formája más, a benne lévö tápanyagok nem változnak.

2021. szept. 27. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!