Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mit gondoltok a zöldségporokról?

Mit gondoltok a zöldségporokról?

Figyelt kérdés

Smoothie-kba, turmixokba használnám. Elvileg 100%-os és “élő anyagok”, ugyanazzal a tápanyagtartalommal, mint a zöldség eredeti állapotában. Olyanra gondolok, mint pl. spenót, cékla stb, de főleg az ilyen zöld növényekből szoktam turmixokat csinálni. Nyílván a friss zöldségek a legjobban, de nekem konkrétan a problémám az, hogy pl. a spenótot csak kicsomagoltan tudom és nem mindig tudom elhasználni 2 nap alatt azt, ami benne van a zacskóban, utána meg már összefonnyad, nem néz ki túl gerjesztőnek....

A családban senki nem eszi, úgyhogy sokszor ki kell dobnom.


Szóval ez a por változat ideális lenne, de mégis olyan mesterségesnek tűnik, hiába elolvastam, hogy hogy készítik és 100% meg minden.

Aki használt ilyet, az légyszi, írja meg a tapasztalatát.



2020. aug. 27. 16:27
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

ha csinálok zöldséglevet, a maradék rostot megaszalom, elteszem üvegbe, ha összegyűlik 2-3 üvegnyi, megdarálom, megszitálom, és elteszem üvegbe, légmentesen nem csinál semmit hónapok múlva sem. így használom fel, főleg salátára szórva, fűszerként.

macerás, de tudom, mi van benne.

tökmaglisztet, csipkebogyómaglisztet, máriatövismaglisztet szoktam venni.

2020. aug. 28. 09:52
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!