Ehető másnaposan úgy a gomba ha konzerves volt és belefőztem a levesbe? Anya mindig azt mondja, nem lehet megenni a másnapos gombát, de ez nem friss hanem konzerves volt
Figyelt kérdés
2021. szept. 16. 10:34
1/3 anonim válasza:
Persze hogy lehet. A piaciból készült ételt is meg lehet enni másnap.
Eszméletlen elharapózott mostanában ez a szemlélet, hogy minden ételt dobjunk ki másnap...úri pazarlás, semmi több
2/3 anonim válasza:
Már miért ne lehetne megenni a másnapos gombát, ha az hűtőben volt?
Valahonnan elterjedt ez a marhaság, de semmi értelme.
Még a nyerset sem azonnal a leszedés után készíted el, ez meg hőkezelve volt.
3/3 anonim válasza:
Úristen! Megint terjed valami baromság, amit rengetegen elhisznek. Simán meg lehet enni másnap a gombát, sőt, még harmadnap is, ha hűtőben volt. Bár én mondjuk nem igen szeretem a gombát, de mi pl. még negyednapon is simán eszünk abból, amit én vasárnap főzök. Sőt, ha le van fagyasztva, van, hogy hetekkel később veszem elő. Semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!