A tésztát nyersen vagy főve mérjük?
Figyelt kérdés
Hogyha mondjuk '40g tészta', akkor 40g száraztésztát mérjek ki és főzzek meg vagy főzzem meg a tésztát és abból mérjek ki 40 grammot?2021. aug. 25. 08:54
2/2 anonim válasza:
Mindig szárazon kell érteni a 4 deka tésztát, ha mérni kell. Főve sokkal nehezebb a súlya. Legalább a duplája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!