A hegyes erős paprikát el lehet valahogy tenni?
Figyelt kérdés
Valahogy úgy gondoltam, mint a jalapenot szokták, akár egyben, akár felkarikázva. Működhet? Recepteket is örömmel fogadok.2021. aug. 19. 20:53
1/6 anonim válasza:
A hūtõ alsó fiókjába el lehet tenni.
2/6 anonim válasza:
Oliva olajban, sozva fermentálva is. Biztos találsz rá receptet ha rá keresel.
3/6 anonim válasza:
fermentálás facebook csoportban nézelődj
4/6 anonim válasza:
Ha elég húsos a paprika, semmi akadálya.
Darálva szoktam eltenni üvegben só meg minden nélkül: átküldöm húsdarálón, beleteszem üvegbe, teszek rá celofánt, arra szalicilt vagy nátrium glutamátot, megint celofánt és végül az üveg fedelét rácsavarom (némelyik üvegbe szoktam tenni fokhagymát is). A megkezdett üveget a hűtőben tartom, míg el nem fogy.
5/6 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. Neten van egy csomó recept.
6/6 anonim válasza:
Ezt használom mindenfajta paprika eltevésére évek óta. Hegyes erős paprikát egészben és karikára vágva is. Ugyanezt használom almapaprika káposztával töltve is. Nem fogsz csalódni benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!