Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Szerintetek melyik lenne a...

Szerintetek melyik lenne a költséghatékonyabb és környezetbarátabb módja az állattartás felszámolásának?

Figyelt kérdés

Itt most tekintsünk el attól hogy ki mennyire szeretne/enne meg egy adott élelmiszert, kizárólag objektív válaszokat szeretnék.

Ha gondolod fejtsd ki bővebben hogy miért arra szavaztál amire.

2021. aug. 6. 00:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
71%
9: A kérdés egy komplett ágazat felszámolásáról szól és még mi jövünk téríteni? Ember, szerintem te már olyan messze szakadtál a valóságtól, hogy térképpel se találsz vissza. Néha ki kellene mozdulni a zöld körökből. Nagy ívben teszek rá, ha vega vagy, mást ne akarj rákényszeríteni. Az állattartás felszámolása finoman szólva befolyásolna minket, titeket meg semennyire. Nem szoktam vegánokat szalonnával dobálni az utcán. Még egyszer: felőlem napfényt is zabálhatsz, nekem ahhoz semmi közöm. De neked sincs hozzám.
2021. aug. 15. 20:02
 12/16 A kérdező kommentje:
#11 Elmagyaráztam már egyszer. Nem vagyok vega, eszek húst, egyszerűen arról van szó hogy az állattartás iszonyatosan drága és szennyezi a környzetet (példának okáért a tömeges marhaállományok több szennyező anyagot juttatnak a levegőbe metán képében mint a világ összes(!) benzinnel vagy dízellel működő személygépkocsija).
2021. aug. 15. 21:35
 13/16 anonim ***** válasza:
39%

Ha van aki megfizesse, akkor mindegy, hogy drága vagy nem. Márpedig a tömeg megfizeti, ugyanis még mindig jobb az IGAZI hús kicsit drágábban, mint a laborban termelt, vagy a kukac.

Metánt meg az ember is bocsát ki, sőt a vadon élő emlősök is, meg a többi háziállat is. A középkorban is volt marhatartás mégse dőlt össze a világ.

Szvsz.

2021. aug. 15. 21:40
 14/16 A kérdező kommentje:

Igen, de a szarvasmarhák sokkal több metánt termelnek a kérődzés végett, illetve a középkorban nem volt ilyen sok mivel:

a. Kevesebb embert kellett étellel ellátni

b. sokkal kisebb területen voltak elterjedtek

2021. aug. 15. 21:51
 15/16 anonim ***** válasza:
53%
Figyelembevéve a tényt, hogy egyáltalán nem zavar, hogy az valaki más hülyeségére volt reakció, innentől az egész tárgytalan. Valahogy képes voltál magadra fordítani mindent. Bírom az ilyen nárcisztikus világmegmentőket az interneten. XD Csak a végzettsége nincs meg egyiknek se hozzá, hogy olyan dolgokat akarjanak betiltani, amiről semmi fogalmuk sincs. További sok sikert.
2021. aug. 16. 12:29
 16/16 A kérdező kommentje:

Arról meg már nem is beszélek hogy a kérdés csak elméleti szinten létezik......

Annyira bírom hogy ezen az oldalon nem lehet értelmes választ kapni a kérdésedre mert valahogy csak azok találnak be akik meg akarják mondani hogy mit kérdezhetsz és mit nem.

2021. aug. 16. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!