Fagyasztott banánt milyen üzletben lehet kapni?
Figyelt kérdés
Minden gyümölcsből van fagyasztott változat, de banánból még nem láttam itthon sehol. Esetleg valahol lehet kapni?2021. júl. 10. 00:15
2/10 anonim válasza:
Elmesélnéd, hogy mi értelme lenne egy ilyen terméknek, amikor az év 12 hónapjában van friss?
3/10 anonim válasza:
Hu de nehez venni banant es lefagyasztani otthon :D
4/10 anonim válasza:
Tescoban vannak fagyasztott smoothie keverékek, abban van olyan, amiben banán is van (eperrel meg talán más piros gyümölcsökkel).
5/10 anonim válasza:
Minek a fagyasztott, a friss nem jó?
6/10 anonim válasza:
Hát én még nem láttam fagyasztott narancsot, almát, körtét, szőlőt, dinnyét sem.
7/10 anonim válasza:
Mindig van banán, megveszed és lefagyasztod feldarabolva.
8/10 anonim válasza:
ugyanott, ahol fagyasztott almát, fagyasztott krumplit, és egyebet... :-D
9/10 anonim válasza:
A fagyott banán felolvasztás után teljesen szétmálik, ezért ezt nem is fagyasztják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!