Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hatalmas étvágyam van, Hogy...

Hatalmas étvágyam van, Hogy csökkentsem?

Figyelt kérdés

172cm-mel már 80kg vagyok, el vagyok hizva és el vagyok rondulva. 1 év alatt 14kilot hiztam

Sokat eszem, és hatalmas étvágyam van. Lehet hogy az ízek adnak nekem boldogságot...

2021. júl. 7. 16:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Akkor erdemes elmenned pszichologushoz vagy pszichiaterhez, hogy kideruljon az oka.
2021. júl. 7. 17:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Nincs semmi gyógyszer, vagy akármi ami csökkenti az étvágyat? :(
2021. júl. 7. 21:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát...Olyan van, hogy evészavarosaknak írnak fel antipszichotikumot ami tompitja a szélsőséges gondolkodást, így nem fogsz kényszeresen enni.

De a gyógyszer csak tüneti kezelés. Magát a fő problémát nem oldod meg. Ha teheted menj el szakemberhez..rohadt jó dolog és hasznos.

Amúgy étvágy csökkentésre még megoldás ha köret mellé rohadt sok zöldséget eszel. A zöldségekben lévő magas rosttartalom miatt eltelit és kevésbé leszel éhes. Ugyan ez vonatkozik a fehérjére (maradjunk most az egyszerűség kedvéért a húsnál)

2021. júl. 7. 21:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Próbálj meg pár napig kevesebbet enni. nehéz kibírni de utána automatikusan összeszűkül a gyomrod, és már nem fog beléd férni annyi. :) Persze ha pszichésen tömöd magad nem biztos hogy segít, de egy próbát megér. Én is rengeteget ettem régebben, és ha valami bajom volt (stressz, szomorúság, unalom, magány), akkor még többet ettem, főleg üres kalóriákat. Ha nálad is ez a helyzet, találni kell valami más módot ahogy levezeted ezeket, pl játszol valami netes játékot, olvasol, zenét hallgatsz, lényeg hogy minél jobban kösd le az agyad, és adj neki sok-sok boldogsághormont. :)
2021. júl. 7. 22:04
 5/7 anonim ***** válasza:

172cm/80kg-san még nem tartasz ott, hogy felírják neked azokat a gyógyszereket, amik vannak.

Próbáltad már az önkontrollt? Tudom, durva ötlet.

2021. júl. 7. 23:39
 6/7 A kérdező kommentje:

Durva ötlet? Ha ezzel megbántani akartál, nem tudtál. :)

Nem tartom egészségesnek ezt a nagy étvágyat, így gondoltam hogy hátha van valami gyógyszer vagy valami.

2021. júl. 8. 01:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Léteznek drasztikus étvágycsökkentő gyógyszerek, de a mostaninál sokkal dagadtabbnak kellene lenned ahhoz, hogy az orvosok felírják neked őket. Mert veszélyesek, gyakorlatilag amfetaminszármazékok, amikból kivonták az extázist okozó hatóanyagokat.

80kg-san senki nem fogja neked nyafikából felírni neked ezeket, hiszen a kb. +10kg túlsúlyodat sima diétával is leadhatnád, ha lenne hozzá lelki erőd.

2021. júl. 11. 03:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!