Hatalmas étvágyam van, Hogy csökkentsem?
172cm-mel már 80kg vagyok, el vagyok hizva és el vagyok rondulva. 1 év alatt 14kilot hiztam
Sokat eszem, és hatalmas étvágyam van. Lehet hogy az ízek adnak nekem boldogságot...
Hát...Olyan van, hogy evészavarosaknak írnak fel antipszichotikumot ami tompitja a szélsőséges gondolkodást, így nem fogsz kényszeresen enni.
De a gyógyszer csak tüneti kezelés. Magát a fő problémát nem oldod meg. Ha teheted menj el szakemberhez..rohadt jó dolog és hasznos.
Amúgy étvágy csökkentésre még megoldás ha köret mellé rohadt sok zöldséget eszel. A zöldségekben lévő magas rosttartalom miatt eltelit és kevésbé leszel éhes. Ugyan ez vonatkozik a fehérjére (maradjunk most az egyszerűség kedvéért a húsnál)
172cm/80kg-san még nem tartasz ott, hogy felírják neked azokat a gyógyszereket, amik vannak.
Próbáltad már az önkontrollt? Tudom, durva ötlet.
Durva ötlet? Ha ezzel megbántani akartál, nem tudtál. :)
Nem tartom egészségesnek ezt a nagy étvágyat, így gondoltam hogy hátha van valami gyógyszer vagy valami.
Léteznek drasztikus étvágycsökkentő gyógyszerek, de a mostaninál sokkal dagadtabbnak kellene lenned ahhoz, hogy az orvosok felírják neked őket. Mert veszélyesek, gyakorlatilag amfetaminszármazékok, amikból kivonták az extázist okozó hatóanyagokat.
80kg-san senki nem fogja neked nyafikából felírni neked ezeket, hiszen a kb. +10kg túlsúlyodat sima diétával is leadhatnád, ha lenne hozzá lelki erőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!