Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Megkívántam a a dinnyét, de a...

Megkívántam a a dinnyét, de a hideg tejföl is jó lenne estefelé, ebőll lesz harc a gyomorban,bélrendszerben vajon?

Figyelt kérdés

2021. jún. 25. 15:27
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon gyomor függő, valószínűleg semmi gondot nem okoz, de valójában már attól is lehet baj, hogy megkívántad. Egyik laktózérzékeny ismerősömmel többször előfordult, hogy nagyon megkívánt egy bögre tejet, de nem volt otthon laktózmentes, ezért nem ivott, azután fél óra múlva, menetrendszerűen már ment is a hasa.
2021. jún. 25. 15:34
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
Ha nem kell menni sehová és otthon vagy akkor hajrá! Teló legyen feltöltve, legalább valamivel elütöd az időt ha arról van szó :-D
2021. jún. 25. 16:22
 3/8 A kérdező kommentje:
👍 Hát jó, holnap megíromm a fejleményeket!😃
2021. jún. 25. 16:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Sosem értem ezt a gyümölcs-tejtermék mítoszt . Gyümölcstortát sem ettél még sosem ? Gyümölcsös joghurtot, turmixot,fagyit,gyümölcsös túrót,gyümölcslevest ? Ezekben ugyanúgy tejtermék + gyümölcs van együtt ..
2021. jún. 25. 16:39
 5/8 anonim ***** válasza:
45%

Engem a tej-gyümölcs haza szokott vágni. Nem joghurt, nem tejszín, nem túró.

Tej+meggy, tej+barack gyakorlatilag azonnal fosás... :/

2021. jún. 25. 17:20
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
anyám mániája ez a minden meghajt baromság. nem lesz semmi bajod, ahogy már írták is rengeteg gyümölcsös desszertben van tejtermék, mégse fosnak tőle az emberek sugárban. engem életemben 1 dolog hajtott meg, a prune juice, miután fél litert megittam belőle. de annak igazából pont ez a dolga.
2021. jún. 25. 17:42
 7/8 anonim ***** válasza:
81%
A tej meg a tejtermék nálam sem ugyanaz, maga a tej meghajt, de a többi már nem.
2021. jún. 25. 20:15
 8/8 A kérdező kommentje:

Na nem fos,tam be !!

Hígabb lett a székletem csak ennyit okozott reggel!

2021. jún. 26. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!