Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Jellemzően szeretek chilipapri...

Jellemzően szeretek chilipaprikázni (én termeltem). Ma is ettem már húslevest jól megcsilizve. Most majd Székelykáposztát fogok enni (van benne tejföl is). Tegyek-e bele chilit...vagy nem javasolt?

Figyelt kérdés
2021. jan. 23. 12:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked ízlik, akkor nyugodtan.
2021. jan. 23. 13:03
 2/8 anonim ***** válasza:
18%
Aztán kapsz olyan gyomor fekélyt a sok csípõstõl hogy ihaj-csuhaj
2021. jan. 23. 13:16
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

2-es: ugyan miért kapna bárki is gyomorfekélyt a csípös ételektöl????

Akkor Dél-Kelet-Ázsiában, Közép-Amerikában, Mexikóban minden ember gyomorfekélyes lenne, ugyanis arrafelé a Magyarországi nagyon csípös az óvodások kategóriája!!

2021. jan. 23. 13:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenhez IS csilipaprikát eszem, és nem lett bajom tőle soha.
2021. jan. 23. 15:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom tettél bele, váljék egészségedre!
2021. jan. 23. 15:49
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem tettem bele (a tejföl miatt gondoltam inkább kihagyni)...viszont estefelé ettem még egyszer a mai napon jól becsilizett húslevest. Régen, volt,amikor durva volt a bélésemnek a chili és úgy ált. az erős(paprika)...de mostanában kifejezetten jó a bélésem azután, hogy erőset eszem.
2021. jan. 24. 15:06
 7/8 Mansour ***** válasza:
100%
A tejföl miatt miért kellene kihagyni? A tejföl tompítja a csípős ízt, tehát amiben van, abba inkább több csípőset kell tenni!
2022. jan. 25. 09:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2022. jan. 26. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!