Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mit kéne ennem ?

Mit kéne ennem ?

Figyelt kérdés
Szeretnék fogyni és tudom a mozgás is sokat számít de nekem az a bajom , hogy össze vissza eszek minden dolgot és azt szeretném kérdezni, hogy milyen termékeket kellene kerülnöm. Eddig munkámból kifolyólag sok ilyen tescos pékárút ettem és gondolom ez nem feltétlenül jó.

2021. jún. 20. 19:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Bármit ehetsz, a lényeg hogy kalóriadeficitbe legyél. De nálad szerintem ez az összevissza evés a probléma. El kell határozni, hogy csak akkor eszel ha éhes vagy. Ha érzed, hogy unatkozol akkor keress valami elfoglaltságot, ami nem az evés.
2021. jún. 20. 19:57
 2/7 anonim ***** válasza:
8%
Kenyeret,cukrot,tésztát,rizst,zsemlét,kiflit,üdítőt el kell felejteni.Helyette zöldség,gyümölcs.Inni csak vizet.Húsok közül preferált a hal.Csirke ritkábban.Sertéshús,marhahús stb. hús felejtős. Kb. ez az alap. Ezzel szerintem lehet fogyni.
2021. jún. 20. 20:37
 3/7 anonim ***** válasza:
68%

A 2-es "tippje" arra jó, hogy amíg lefogysz, sz-rul érezd magad, utána meg rekordidő alatt visszahízod, amit leadtál.

Értelmes ember az 1-es tanácsa szerint, mindent eszik a fogyás alatt is és utána is tartja az alacsonyabb kalóriakeretet!

2021. jún. 20. 20:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Többször kell kevesebbet enni és minél változatosabban. Így a szervezet sosem éhes, nem kell raktároznia az ínségesebb időkre. Naponta 5X egyél kevesebbet, ennyi. És mozogj!
2021. jún. 24. 10:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Tudatosabban kell lenned. Pl meg kell állnod hogy ne egyél unalmadban. Nekem az éjszakai evés volt a gyengém, eleinte nagy akaraterő kellett ahhoz hogy ne egyek elalvás előtt. Most már könnyebb sokkal. Nem éheznek csak tudatosabban választom ki az evések idejét.

Péksütit vissza kell fogni, 3 helyett pl egyet, vagy heti 5 alkalom helyett csak pl 2 alkalommal. A feldolgozott élelmiszerek amúgy se jók. De ha teljesen megvonod miközben szereted az lenne a vége hogy 1 hónap múlva befalod az egész hűtőt. Ezért mondják hogy teljesen nem jó meg vonni ha károsabb ételt szeretsz mint pl a cukros fehérlisztes péksüti, csak le kell csökkenteni.

Munkába mostantól vigyél ételt. Ha mikro elérhető akkor fel tudod melegíteni. Mondjuk nemtudom mi van ha a többiek megesik a kajádat a hűtőből, mert ilyen is van. Szóval ezt te látod. Esetleg szünetben máshol enni ami nem péksüti..

2021. jún. 24. 23:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Minőségi táplálkozás kellene, tápanyagdús teljes értékű ételek. A teljes értékű azt jelenti nem feldolgozott.

Kerüld a feldolgozott élelmiszereket, mint az olaj, cukor, felvágott, fehér liszt. Én a zsíros tejtermékeket is kerülném a helyedben, ahhoz képest hogy ezekben mennyi kalória van, nagyon kevés a bennük található tápanyag. Olyan kajákat válassz, amik a lehető legközelebb vannak természetes mivoltukhoz: felvágott helyett egyél sovány húsokat, fehér kenyér helyett egyél legalább félbarnát, rozsosat, mert az jobban laktat, egyél gyümölcsöt reggelire, ebédhez és vacsorához próbálj sok zöldséget enni, ne nassolj, és igyál vizet, teát, limonádét, cukor nélkül.

2021. jún. 25. 19:44
 7/7 anonim ***** válasza:
egészséges kaját (gyümölcs, zöldség), és nem norbi updatet xd. Meg sport, röviden ennyi.
2021. júl. 9. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!