Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Az informatikusok mit esznek?

Az informatikusok mit esznek?

Figyelt kérdés
Egész nap csak ülnek és nyomkodják a billentyűket, alig kell nekik kalória.
2021. jún. 16. 18:56
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
79%

"Mert mondjuk csak a kezeiket mozgatják egész nap, rogyásig tele vannak pénzzel, minek főznének ?"

Elöször is NEM csak a kezüket mozgatják, hanem az agyukat is használják, söt elsö sorban azt!

Másodszor az emberek NEM AZÉRT föznek, mert nincs pénzük, hanem mert szeretnek jókat enni, SÖT van, aki fözni is szeret!

Harmadszor, ha neked kellene annyit és úgy "nem dolgozni", mint egy informatikusnak, akkor rájönnél, hogy mennyire nem egyszerö (most eltekintve attól, hogy a kérdésed mega kommentjeid alapján képtelen lennél re,mert nincs elég eszed hozza)

2021. júl. 3. 15:34
 22/31 anonim válasza:
83%
Kérdező? Neked mi a szakmád?
2021. júl. 18. 15:08
 23/31 A kérdező kommentje:
#22 én a vendéglátásban dolgozom
2021. júl. 18. 18:46
 24/31 anonim ***** válasza:
90%
#23 Akkor te gondolom csak maradékot eszel. Pont olyan sztereotípia, mint amit te gondolsz az informatikusokról.
2021. júl. 18. 22:10
 25/31 anonim válasza:
95%
Mivel vendéglátásban dolgozol, úgysem vagy akkora agyi színvonalon, hogy vitázzunk veled, kérlek ne provokálj itt minket, mert nem értesz sem az élelmiszertudományhoz, sem a biológiához, az informatikus szakmához meg főleg.
2021. júl. 19. 14:19
 26/31 A kérdező kommentje:
Nem provokáció, csak érdekelt, hogy mit eszik egy olyan ember aki alig mozog, alig fogyaszt kalóriát és mivel sok a pénze, rendeli még azt is amit megeszik. Sajnálom hogy elfajultak a válaszok. Egyébként én olyan kajákat eszem amiről álmodni sem tudsz, nem maradékot. Amúgy meg nem szeretnék érteni az informatikához, hogy olyan legyek külsőleg és agyilag mint a csávó a Jurassic parkba aki dínó embriókat csempészett.
2021. júl. 19. 14:38
 27/31 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem most már hagyjuk békén a kérdezőt. Valószínűleg a filmekből tájékozódik, nem rosszindulatú. Erről eszembe is jutott a Dokik c. sorozat, amelyben mit eszik a főorvos? A felesége által készített tojásos szendvicset egy kinti padon. A munkahelyemen (iroda) meg többen naponta átlag 2000 Ft-ért rendeltek pizzát meg ilyesmit amikor még bejártam.
2021. júl. 19. 14:44
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
És igen, vannak köztük olyanok is (de nem mind!) aki soha nem mozog, ezért vagy csontsovány, vagy dagadt.
2021. júl. 19. 14:45
 29/31 anonim ***** válasza:
93%
Az irodai munkások se mozognak nálunk többet. És épp amiatt, hogy van pénzünk ezért nem kell Mcdonaldson élnünk.
2021. júl. 19. 15:19
 30/31 anonim válasza:
78%
Én inkább maradok informatikus és azt eszek amit kívánok (mert van pénzem megvenni), mintsem hogy maradékot kelljen enni. ,, Egyébként olyan kajákat eszem amiről álmodni sem tudsz” ebben biztos vagyok, elképzelni sem tudom milyen jó lehet azt enni ami már egyszer kiesett Béla bácsi szájából a protkókkal együtt, csak azokat gyorsan visszarakta, a kaját meg nem sikerült.
2021. júl. 19. 17:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!