Az informatikusok mit esznek?
Figyelt kérdés
Egész nap csak ülnek és nyomkodják a billentyűket, alig kell nekik kalória.2021. jún. 16. 18:56
13/31 anonim válasza:
Paradicsomlevest betűtésztával.
(Egy 98 éves informatikus:)
14/31 anonim válasza:
Hát tesó, ez annyira nehéz kérdés hallod, hogy még egy óvodás is megtudta volna ezt mondani. Eléggé egyszerű a gondolatmeneted az biztos.
15/31 anonim válasza:
A kőművesek meg nagyon egészségesen táplálkoznak, mert fizikai munkát végeznek, ugye? Minden nap látom őket a sparban és mindig egy csomó kólát, sört és egészségtelen dolgokat vesznek. Én, mint informatikus szerintem tök egészségesen táplálkozok. Mi köze az ülőmunkának az egészségtelen táplálkozáshoz? A legtöbb informatikus nagyon sovány...
16/31 anonim válasza:
Monitor leves, klaviatúra főzelék, sült egér, jelszó saláta. Mást semmit.
18/31 anonim válasza:
Tegyük fel, hogy mindenkit informatikusnak hívunk, aki számítógéppel dolgozik (nyilván ülve). Pl. te amikor szabadnapos, vagy szabadságon vagy, kevesebbet eszel? Miért nem foglalkozol a többi ülőmunkát végzővel? Miért gondolod, hogy alig kell nekik kalória? Némelyik esetleg többet éget el munka után, mint te egész héten. Miért kell általánosítani ilyen sz*rokkal (chips, kóla, stb.)?
19/31 A kérdező kommentje:
Mert mondjuk csak a kezeiket mozgatják egész nap, rogyásig tele vannak pénzzel, minek főznének ?
2021. júl. 3. 14:40
20/31 anonim válasza:
Aki egész nap ágyban fekszik, pl. kórházban, az is eszik. Ráadásul mintha kevernéd a dolgokat (mennyit, miből), talán irigységből. Én ugyan más területen vagyok, de szerintem aki sokat keres, feltehetően (fiatalon is) évtizednyi (otthoni) gyakorlat, és sok évnyi tanulás után, általában megérdemli. Gondolom te "melós" vagy, ezért gondolod, hogy aki nem dolgozza ki a belét, az nem is csinál semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!