Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Melyik ételfutár cégtől...

Melyik ételfutár cégtől érdemes rendelni?

Figyelt kérdés

Külön költözök és meló után nicns kedvem neki állni főzőcskézni.

Amiket néztem.

Teletál

Interfood

Cityfood

Gastroyal

Árban nagyjából egyben vannak. Kinek melyik a legbeváltabb?

2021. jún. 13. 12:23
 1/5 anonim ***** válasza:
70%
Tavaly egy évig éltem Interfood-os kaján, elájulva nem voltam tőle, de egész ehető volt, úgyhogy maradtam annál. Azóta átálltam a saját főzőcskézésre. Nem muszáj ám minden nap főzni, több napra előre is lehet. Ha olyat főzöl, amit szeretsz, szívesebben eszed több napig.
2021. jún. 13. 12:53
 2/5 anonim ***** válasza:
48%
Netpincér/wolt?
2021. jún. 13. 12:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

2: ja, az legalább a duplája árban.

Szerintem próbáld ki mindet, 1-1 hétig.

Mi egészségkonyhát és efoodot szoktunk rendelni, egészségkonyha talán egy árnyalattal olcsóbb és a krumplis köreteik jobbak, viszont az étlap nagyon rövid. Plusz ha elfelejtem a rendelést, van last minute, talán este 6-ig.

2021. jún. 13. 14:42
 4/5 anonim ***** válasza:
82%

Mi a Teletáltól rendelünk, meg vagyunk vele elégedve.

Nyilván, nem olyan mint a házi koszt, de az elvárható szintet abszolút hozza. Szeretjük benne, hogy széles a választék, és minden napra találunk kedvünkre valót. Az adagok bőségesek, sosem maradtam még éhes tőle.

A csomagolás is rendben van, bár sok a műanyag, de nem folyik ki soha semmi, levesek, főzelékek sem.

Egy próbát szerintem a Teletál is mindenképp megér!😊

2021. jún. 13. 16:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2021. jún. 14. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!