Szoktatok vásárolni retró kiflit?
Figyelt kérdés
Van ez a nevű kifli, lehet, hogy csak egy pékségben, de kétlem, mert amint sláger lesz valami a többi is elkezdi koppintani.
Szóval retró kifli a neve, nem tudom mitől retró, talán a nagy durva szemű só-tól a tetején. Egy biztos marha drága 70 ft körül van egy.
Bár én azt sem tudom, mi a létjogosultsága a kiflinek, kis gyerekeket leszámítva a zsömlye sokkal praktikusabb.
2021. jún. 4. 14:11
A kérdező szavazást indított:
Igen, szoktam mert szeretem.
Igen, szoktam mert visszahozza a múltat számomra.
Igen, szoktam mert a fogammal leharapom a sókat és szétroppantom őket a számban.
Igen, szoktam mert, a pénz nem számít, és ez a legdrágább.
Igen, szoktam mert csak.
Nem, nem szoktam mert utálom a kiflit.
Nem, nem szoktam mert teszek a múltra a jelenben élek.
Nem, nem szoktam mert nem szoktam nosztalgiázni.
Nem, nem szoktam mert irreálisan drága.
Nem, nem szoktam mert mindörökké ZSÖMLYE!
21 szavazat
3/9 anonim válasza:
Nem, mert otthon sütöm a kiflit :)
4/9 anonim válasza:
Nem, nem szoktam, mert szerintem nem finom.
5/9 anonim válasza:
Amit nálunk ilyen néven árulnak, az nagyobb, kívül ropogósabb, belül puhább, mint a sima kifli ugyan ott, és még 2 nap múlva is finom ellentétben a simával, ami már aznap délután száraz fájdalom. Szóval, igen szoktam venni.
6/9 anonim válasza:
Én szoktam venni, mindattól függetlenül, hogy 32 éves felnőtt nő vagyok és nem kisgyerek :D
Szeretem és kész, a só is ízlik rajta.
7/9 anonim válasza:
1x2x vettem volt ahol jó volt volt ahol nem.
8/9 anonim válasza:
Név alapján ez egy mezei tejes-vajas kifli, talán kovászos.
Ha beleteszik az anyagot, az ára is azért annyi, nem a 2Ft-ba kerülő sókristályok miatt :D
9/9 anonim válasza:
Szoktam venni, tényleg divat lehet, mert két pékségben is vettem mostanában. Klasssz, finom volt mindkettő. Üresen ettem tízóraira a kocsiban, nem tapadt a szájpadlásomhoz, foszlós volt a belselye, roppanós, kicsit morzsálós a külseje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!