Milyen élelmiszerrel, étellel szoktátok magatokat meglepni, amiket egyébként nem, vagy csak nagyon ritkán vásároltok, fogyasztotok?
Figyelt kérdés
Nálam ilyen szerepet tölt be a mozzarellás pizza, a camembert sajt, a tonhal konzerv, és a tőkehalmáj, de még a paprikás kuki, vagy pufi is. Ezeket nagyon szeretem eszegetni, de sajnos a helyi boltok egyikében sem lehet kapni ezeket a termékeket. Az áruterítők figyelmébe is ajánlom ezt az áldatlan helyzetet: jó volna, ha a vidéki kis boltokba is eljutna az áru, így bőven bent a 21. században...2021. máj. 26. 17:17
11/15 anonim válasza:
Általában ilyenek a különféle kekszek (pl. csokidarabos), a túró rudi, valamilyen csokipuding vagy valami chips(kedvenceim a Lays oven baked chipsek). Alapvetően próbálok egészségesen étkezni, talán ezek azok, amiket a leggyakrabban megkívánok, és nem számítanak egészséges ételnek. Mivel kissé drágának is találom őket általában akkor szoktam venni belőlük, ha akciósak.
Ezenkívül nagyon szeretem az alkohollal töltött csokikat a Lidl-ben (karácsony felé vannak ilyen likőrös hordók, húsvétkor meg likőrös csokitojások), azokból minden évben veszek 1-2 csomaggal.
Italból pedig ilyen a Somersby cider, alapból drágának találom, ezért nem veszek rendszeresen, de nyáron ha leárazzák, mindig hozok párat.
12/15 anonim válasza:
9: ja, csak azt hittem, az elso kulcsszoval is meg szoktad magad lepni:) Jo, csak viccelek am:) 7es voltam
13/15 A kérdező kommentje:
nos, hát végül is meglepem vele magamat, de korántsem ritkán, hanem szinte minden este :D
2021. máj. 29. 00:29
14/15 anonim válasza:
13: jo neked:) azert kicsit irigylem azokat, akiknek a kovid lezartsagban volt parjuk. Nekem maradt a juhturo:) Majd most a nyitassal remelem, alakul valami ezen a fronton is nekem.
15/15 anonim válasza:
Tök jó kérdés így hát több mint másfél évvel a kiírása után is válaszolnék rá,de csak annyit, hogy érdekes,pont felsoroltátok ezeket az élelmiszereket! Nekem is a camambert, a tonhal, a tőkehalmáj, herkentyűk...de még a Tiramisu is ide tartozik a mascarpone magas ára miatt. Pedig azt mondják néha, hogy ízlés ficamos vagyok, de a válaszok erre rácáfoltak.:) Régen még az extra szűz olívaolaj is ezen a listán volt manapság viszont ezt már beépítettem a "mindig legyen itthon" listára... További minden jót és kívánom, hogy ne kelljen ezeket a finomságokat mellőznünk sokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!