Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A krumplit, vagy a rizst...

A krumplit, vagy a rizst szeretitek jobban?

Figyelt kérdés

2021. máj. 19. 23:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

10-figyelj,te szaros !

Emésztés alatt,a hasznos éltető,a szervezet számára ételek értendők .

Nehéz,olyanokkal akiknek,diszlexiában szenvednek és ezt ki is mutatják .

Krumplit a szervezet megdolgozza,de nem tud hasznosulni belőle szinte semmi .

És erre,eklatánst példa,mikor valaki krumplis dolgokat eszik utána elnehezül,álmos lesz és ásítozik ez annak a jele hogy túlvan terhelve .

Miközben,az ételtől az embernek energiát kell kapni-a,próbáld meg egyszer folyamatosan a köretet lecserélni kölesre,csicsókára,hajdinára .

2021. máj. 20. 11:16
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora paraszt vagy 11-es, mondd merre van Buda? Ismerem a jelenséget, bár ez inkább a tocsogó olajban sült krumplinál jelentkezhet. Ott meg ugye nem a krumpli a hibás. A krumpliban lévő szénhidrátból mi lesz? Csak úgy távozik? Mégis mi alapján nem sikerülne belőle energiát nyerni?
2021. máj. 20. 11:38
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Igen,én valóban paraszt vagyok! Magam életét élem,a magam földjén !

Ismerős a áteresztő bél szindróma ?

Na ez mindenek a sokk,emészthetetlen élelmiszernek (köszönhető )!

Na most parasztoztál !

2021. máj. 20. 11:56
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Rizst jobban szeretem, mint a krumplit, de a tésztát a rizs él is jobban.
2021. máj. 20. 19:28
 15/17 anonim válasza:
100%
Azt is kérdezhetted volna, hogy a brassóit vagy a rizseshúst szeretjük jobban… Én egyébként inkább rizses vagyok, de a krumpli sem rossz. Érdekes, hogy a brassói és a rizseshús közül a brasssóit választanám, attól függetlenül, hogy a rizs ízlik jobban. Te, Kérdező, melyiket szereted jobban: a krumplit vagy a rizst?
2021. máj. 23. 01:05
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Krumplit.

#7, a krumplit pont, hogy gond nélkül, nagyon könnyen emésztjük, ráadásul emésztési zavarokra, gyomor- és bélbajokra is eredményesen használható.

2021. máj. 24. 14:39
 17/17 A kérdező kommentje:
#15-ös: Én krumplis vagyok.
2021. máj. 24. 23:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!