12/27 anonim válasza:
Különösebben nem. Ettem már Dél-Amerikában, az Egyenlítőhöz közel, frissen szedettet is. Talán ha 20%-kal találtam finomabbnak, mint a magyar boltokban lévő szappanízűeket.
Guacamoleként szeretem, de abban pont a többi hozzávaló adja az ízességet, az avokádó csak az összekötő anyag.
14/27 anonim válasza:
Igen, bár belegondolva hogy Közép-Amerikában ahol termesztik az avokádót hány ember életét teszik tönkre a haszon érdekében meggondolom a fogyasztását
15/27 anonim válasza:
Nem. Típusosan az a kaja, ami drága, rendkívül trendi, de rá kell borítani a fűszeres polcot, hogy ehető legyen.
16/27 anonim válasza:
Én szeretem, sokféleképpen el lehet készíteni.
17/27 anonim válasza:
Szeretem.
A vegàn ès a modern konyha fontos alkotóeleme.
Gazdag növényi olaj és vitaminforrás.
18/27 anonim válasza:
15
Én magában egy kis lime lével simán megeszem. Persze nem az itthoni boltit, amikor La Gomerán éltem volt a kertben pár fa azért nagyon más volt mint a bolti. Mondjuk nem is az alap Haas volt hanem valami helyi hibrid.
19/27 anonim válasza:
Ha nem szeretitek akkor is érdemes enni mert nagyon egészséges.
Ajánlom mindenkinek.
A másik a mango.
20/27 anonim válasza:
Kizárólag guacamolének, de úgy imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!