Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A spárga van annyira finom,...

A spárga van annyira finom, mint amennyire drága?

Figyelt kérdés
Láttam már receptekben képet róla és nagyon ínycsiklandozóan nézett ki, de még sosem ettem. Ma láttam a Sparban, de 1500 Ft volt egy fél kilós csomag. Szó se róla, ez rettenetesen drága, de kérdés, hogy megéri-e? Okoz akkora ízélményt, vagy laktató annyira, hogy megérje ennyit áldozni rá?
2021. máj. 10. 16:16
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
32%

Egy sznoboknak valo zoldseg, de max kb komposztnak jo. Se ize, kesernyes, felet lekell torni mert fas es kemeny. Igazabol csak a rugy resze eheto, de az is agyon fuszerezve viselheto el. A kelbimbo es a brokkoli gagyi kevereke izre.

Amit megveszel fel kilos kotegben 1000-1500ert, valojaban duplaja, mert ugye min. a felet lekell torni...szoval durva arban van, de hat a felso tizezernek jo lesz...azok mindent megesznek es megvesznek amin markajelzes van vagy eppen divatos, fuggetlenul attol hogy van ertelme.

2021. máj. 10. 21:03
 22/28 anonim ***** válasza:
52%

21-es: ízérzékelésed nulla, ha a spárga neked brokkoli meg kelbimbó ízü!

Emellett nem kell a felét letörni róla, max. 2-3 cm-t, nem fás, nem kemény - aki meg agyonfüszerezi, abba tényleg kár.

2021. máj. 10. 21:21
 23/28 anonim ***** válasza:
81%

Fuh de fura, akinek nem ízlik a spárga, az lelett százalékolva, mert hogy pedig a spárga igenis egy gasztronómiai ízorgia?!? :D

Kérdező, kóstold meg nyugodtan, vedd meg egy ezresért, de ha az emberek nagyrészéhez tartozol, nem fog maradandó ízélményt nyújtani és max nem veszed meg többet. Egy próbát megér.

2021. máj. 10. 21:44
 24/28 anonim ***** válasza:
11%

22es vagy talan pont nekem kifinomult az izerzekelesem...😉

De elhiszem, hogy akinek karosultak az izlelobimboi, akar genetikailag renyhebb, azoknak izlik.

Elvegre az ehes kutya is megeszi a peneszes kenyeret, a gazdagok meg a "nemespeneszert" meg fizetnek is...

2021. máj. 10. 22:04
 25/28 anonim ***** válasza:
62%

24-es: a brokkoli meg a kelbimbó kifejezetten erős ízü zöldségféle, a spárga meg sokkal enyhébb.

Ha ezeket összekevered, az olyan, mintha azt állítanád, hoyg a bazsalikum a chili és a bors átlaga ízben.

2021. máj. 11. 09:43
 26/28 anonim ***** válasza:
25%

25

Jesszus, ez baromi xar példa. Az, hogy erősebb/gyengébb az íze, nem ugyanaz, mint a teljesen más. A spárga nem sokban különbözik bármilyen más "zöld" íztől, legalábbis nem annyira, hogy azt akarjam enni párolva, egy jó kis rántott karfiol helyett.

2021. máj. 11. 10:18
 27/28 anonim ***** válasza:
Ízlés dolga, szerintem nagyon túl van tolva, egyáltalán nem egy nagy cucc. Talán még a zöld spárga baconbe tekerve és megsütve tepsiben finom. (Amúgy meg baromira megváltoztatja a vizelet "illatát", én már csak ezért sem eszem.)
2021. máj. 11. 12:03
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretem most akciós a Tescoban majdnem 50%. Amit nem szeretek, hogy utána irdatlan büdöset pisilek tőle😂
2022. máj. 24. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!