Láttam már receptekben képet róla és nagyon ínycsiklandozóan nézett ki, de még sosem ettem. Ma láttam a Sparban, de 1500 Ft volt egy fél kilós csomag. Szó se róla, ez rettenetesen drága, de kérdés, hogy megéri-e? Okoz akkora ízélményt, vagy laktató annyira, hogy megérje ennyit áldozni rá?
6 akkor még nem készítetted el soha, vagy mittomén hol veszed ahol megfelelően friss, én a szupermarketben veszem és annak bizony le kell vágni nagyjából a felét, különben egy rágós, köpködős kaja lesz belőle, éppen ezért, mivel a felét kidobod, még sokkal drágább, mint amennyiért veszed. Egyébként szerintem nem mindenki tud félórával ezelőtt szüretelt spárgát szerezni.
2021. máj. 10. 17:07
12/28 anonim válasza:
Önmagában egy semmitmondó étel, szerintem. Valóban nagyon meg kell nézni milyet veszel, hogy ne legyen fás a fele, mert az tényleg ehetetlen és ki kell dobni. Én egyedül sütve eszem meg, akkor is csak úgy, ha rá van szórva valami jobb féle sajt reszelve, pl. parmezán. Úgy finom tud lenni.
2021. máj. 10. 17:37
13/28 anonim válasza:
Én szeretem a zöld spárgát blansírozva (magában megeszem majdnem a fél kilót egyszerre), a fehéret pedig nyersen szendvicshez, de nem éri már meg az árát, pláne, hogy túl sok nekem a fél kiló a fehérből, mert kb. 4-5 szendvicses étkezés kellene hozzá, hogy elfogyjon, de addigra rég megromlik.
2021. máj. 10. 17:38
14/28 anonim válasza:
13-hoz még annyit, hogy ha érdekel, akkor egyszer érdemes kipróbálni, de ne 1500-ért vedd, ahol 1000-ért adják, már az is nagyon a tűréshatár széle.
Valóban le kell törni a szár aljának kb. harmadát, mert az kemény és fás.
2021. máj. 10. 17:41
15/28 anonim válasza:
9-es: "Kedves utolsó kommentelő érdekes de a boltokban kapható spárgák nem frissen földekröl szállítják ,viszont németek tényleg imádják a spárgát."
Magyarországon a boltokban kapható spárga tényleg nem friss, de Németországban naponta friss kerül a boltokba is. (Itt élek, látom!)
És a friss spárga tényleg finom.
10-es: aki meg spárgából fözeléket készít, az abszolút nem tudja, mire jó, a porból készült levesek meg nem étkezésre alkalmasak, abban spárga gyakorlatilag nincs, csak adalékok.
2021. máj. 10. 18:24
16/28 anonim válasza:
Mivel ez egyéni ízlés kérdése, senki nem fogja tudni megmondani, hogy számodra van-e olyan finom.
2021. máj. 10. 18:38
17/28 anonim válasza:
ėn is itt ėlek németorszågban de nem hiszem hogy amit aznap estig le szednek spárga földekröl az måsnap lidl,aldi polcain lesz.
2021. máj. 10. 18:44
18/28 anonim válasza:
15
Lehet, hogy krémleves volt az, nem főzelék, fene tudja, egyáltalán nem hagyott bennem mély nyomokat, se úgy, se pedig nyersen, pedig próbáltam párszor. :)
2021. máj. 10. 19:00
19/28 anonim válasza:
Spárgás sült csirkét készített anyósom, nekem nagyon ízlett.
2021. máj. 10. 19:59
20/28 anonim válasza:
Én imádom, valóban drága, de ha kell még többet is fizetnék érte, az egyik kedvenc zöldségem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!