Melyik Lidl-s péksütit szoktátok venni, melyik a legjobb (édesek és sósak közül)?
Figyelt kérdés
nekem a Sacher barackos párna, Gyulai csípős tekercs2021. máj. 6. 16:20
1/9 anonim válasza:
Szintén Sahcer párna, meg a pizzás háromszög
2/9 anonim válasza:
Azt a virslis cuccot, néha sajtos pogácsát
3/9 anonim válasza:
Csokis-meggyes párna,betyár pogácsa
4/9 anonim válasza:
Olivás stanglit, kaukázusi kefírrel.
5/9 anonim válasza:
Szeretem a barackos, a kakaós csigát, a fahéjas tekercset meg a sajtos pogácsát. A töltött csokis fánkot meg a porcukros lekvárost. Meg a kicsi kalácsot abból általában szendvicset szoktam csinálni mert olyan finom édes a tésztája jó hozzá a sós feltét
6/9 anonim válasza:
Jalapenos csiga, sajtos-sonkás croissant, bajor zsemle, belga csokis-meggyes párna
De igazság szerint ebben jobb az Aldi. A pekános párna és a bajor sörperec jobb, mint bármi a Lidlben.
7/9 anonim válasza:
Sósból a barna magos zsemle a kedvencem, meg az a hosszú csavart sajtos kifli, édesből meg a fahéjas croissant, a belga csokis párna és az almás vaníliás párna.
Mostanában mondjuk egyiket sem vettem, a vírushelyzetben kerülöm a nagy boltok pékáruit, amit bárki megfogdoshat.
8/9 anonim válasza:
Sonkás sajtos croissant, mediterrán olívás ciabatta, jalapeños-sajtos csiga. Édesből fánkot.
9/9 anonim válasza:
Szintén a csokis-meggyes párna :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!