Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mit érdemes 2 hetes utazásra...

Mit érdemes 2 hetes utazásra magunkkal vinni?

Figyelt kérdés

Ausztriába megyünk két hétre, minimális ételt szeretnénk ott kint vásárolni, tippeket szeretnék, hogy mit kellene vinnünk (2fő)!

Esetleg itthon főzni valamit, amit az első pár napban elfogyasztunk, de mit?

Egyetlen dolog emelnék ki, a kész konzerv kajákat nem szeretjük!

2021. máj. 5. 16:56
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem romlandó dolgokat pl parasztkolbász, kekszfélék,zacskós tésztalevesek
2021. máj. 5. 17:02
 2/32 anonim ***** válasza:
92%
Miért nem akartok kint venni semmit, ha nem vagyok indiszkrét? Az alap kaja nem drágább. Fölösleges kicipelni.
2021. máj. 5. 17:48
 3/32 anonim válasza:
67%
Tészták, hozzá zacskós poralapú öntetek, rizs, mirelit pizza
2021. máj. 5. 19:01
 4/32 anonim ***** válasza:
100%

Bocs hogy a konzervek jövök de biztos higy egyet se szeretsz? Mert a főtt ételes konzervkaját én se szeretem de egyes halkonzervek nagyon finomak. És az a kis májkrém amihez vihetnél zsemlét és zöldségeket.

Főtt étel azért nem jöhet szóba mert általában tojás, tejtermék és hús van bennük amit muszály hűtőben tárolni.

Nem véletlenül szoktak ilyenkor kolbászt venni az emberek ahogy az első írta. Vehetsz még abból az előre csomagolt croissantbol is, és igazából mindent amit a boltban nem a hűtőben tárolnak.

2021. máj. 5. 19:03
 5/32 A kérdező kommentje:

Nem azt mondtam, hogy egyáltalán nem vásárolni, hanem keveset! És hidd el, hogy drágább!

Ott kint hűtésre van lehetőség, de sütő az nincs!

Májkrémekkel nincs gond, kész ételeket nem szeretem.

2021. máj. 5. 19:10
 6/32 anonim ***** válasza:
91%

5

Ja jó tudni 6 éve Bécsben élek. A kaja nem drágább.

2021. máj. 5. 19:28
 7/32 anonim ***** válasza:
53%
Akkor főzz valamit és fagyazd le ételhordókban. Mikor indultok kiveszed a fagyasztóból, (mire odaértek félig kienged de hideg marad) és mikor odaértek csak berakod a hűtőbe.
2021. máj. 5. 19:31
 8/32 A kérdező kommentje:

Jajj hagyjál már 5 éve kint dolgozom, ne mondjad, hogy AUSZTRIÁBAN nem drágább a kaja???? Mi a f@sznak jössz ezért ide??

BÉCSBEN nem drágább a kaja, ahol EURÓ van, mint például egy vidéki Tescóban vagy Pennyben, ugye? Akkor igen jól megy neked és cseppet sem vagy elszállva!

Csak egy példa a tésztás zacskós leves AUSZTRIA: min. 1 euró MAGYARORSZÁG: 99-220Ft! Tudod, hogy mennyi az euró manapság 353Ft.

Megtarthatod a véleményed, egy mert nem ez volt a kérdés, kettő, mert nem valós amiket mondasz!

2021. máj. 5. 20:25
 9/32 A kérdező kommentje:
És nem filléreskedni akarok, mert megveszem ott kint is, de ha mondjuk tudok spórolni (EBBEN A HELYZETBEN) egy kicsit is akkor már jó.. remélem páran megértetek, még ha Bécsben is dolgoztok!
2021. máj. 5. 20:27
 10/32 anonim ***** válasza:
100%
#8 Aha.. kint dolgozol, de hazajössz főzni és innen viszed a kaját...?😂😂😂
2021. máj. 5. 20:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!