2 hetre mennenk ki dubaiba. Mennyi koltopenzt erdemes vinni magunkkal? 17/f 17/l
Nyilvan Dubaiban kell ruhakat vasarolni, hiszen azok az uzletek vegul is csak a vilag minden tajan lelhetoek fel...
Vigyel fejenkent egy millat, nem lehet bajod. Vagy megis, de ha te pont a vilag egyik legdragabb varosaba akarsz menni vasarolgatni, mindegy mennyi penzt viszel, ugyis elkoltod.
Szerintem, ez attól is függ milyen ellátást kaptok az úton. Ha pl all inclusive, akkor ez jelentősen csökkenti, ha viszont csak reggeli, akkor a kajára helyből elégsok pénzt el lehet tolni! A vásárlásról meg annyit, hogy attól, hogy egy sálat/szoknyát/táskát Dubaiban veszel, még nem biztos, hogy többet ér, mint, ha máshol vennéd, max többet fizetsz érte! Ha bevásárolni mentek, arra nem tudok tanácsot adni, mert ott ahatár a csillagos ég. Ha túristának, akkor a belépődíjak, kaja, helyi közlekedés, ilyesmi pénzekkel kell számolni. A napi 10e/fő az nagyon karcsú lesz szerintem! Én ugyan még nem voltam Dubaiban, de nem hiszem, hogy olcsóbb lenne, mint Svájc ahol étteremben egy főétel 25-40 sfr/ adag, egy sör,bor 6-10 sfr, kóla, víz, stb 4-6 sfr. Egy ebéd 2 főnek 70- 80 sfr. Nézz utána az áraknak a cél területen amiket nézni akartok!
Jó utazást!
A 10.000 Ft/fő-t én írtam és voltam már Dubajban és Svájcban is.
Svájc sokkal drágább. A 10.000 Ft kajára és strandra, illetve a közlekedésre biztosan elég lesz, feltéve ha nem a legdrágább étterembe akarnak beülni, hanem mondjuk egy bevásárlóközpont food court-je is megteszi nekik. A ruhát pedig nem érdemes a kérdezőnek a költőpénzbe számolnia, mert az nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!