Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit érdemes magunkkal vinni?...

Mit érdemes magunkkal vinni? (Laktanyába, többi lent)

Figyelt kérdés

Jelentkeztem a tartalékos állományba, és jövő hónap indulok... Nem rég kaptam meg a behívót rajta 3 dologgal amit vinnem kell magammal, de ezt én keveslem(cipőtisztító felszerelés(fekete), férfiaknak borotválkozó felszerelés, lakat(1db)). Nem rég pedig értesítettek arról is hogy hozzak magammal személyigazolvány képet is.

Na akkor, olyasmi fordult meg a fejemben hogy ilyet például hogy, szabadidős ruházat, tisztálkodó felszerelés, alsónemű, zokni, papucs vagy valami(a személy okmányokat meg gondolom nem kell megemlítenem).

2018. jún. 27. 09:05
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!