Mennyire szálkás a pisztráng?
Figyelt kérdés
2021. máj. 3. 11:36
1/8 anonim válasza:
Minimálisan. A gerinc körüli nagy csontokat leszámítva van benne azért szálka, de nem sok.
4/8 A kérdező kommentje:
Azért be kell vagdosni sütés előtt? Vagy hogy szokták?
2021. máj. 5. 07:07
5/8 anonim válasza:
#4: Bevagdosom, de nem a szálka miatt, talán kicsit jobban sül, meg ugye gusztább :) A szálkás halat nem csak úgy bevagdossuk, mert úgy egy szálkából többet csinálunk, azt filézzük, az más.
7/8 anonim válasza:
Ezek tenyésztett, felhizlaltak, a szélka nem tud kifejlődni bennük. A horgászottakban már van, a lidlisben nincs.
8/8 anonim válasza:
olyanok mint az a csirke amit mellehúsa miatt bedurrantanak, de lábra állni már nem tud a szerencsétlen. A bolti tápos halak is ilyenek, abnormálisan gyorsan érik el a vágósúlyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!