Mi a kedvenc pizza feltétetek?
Figyelt kérdés
Csak úgy kérdem2021. máj. 1. 21:59
12/29 anonim válasza:
Nekem a bolognai szószos, vagy a csirkemell darabos( szintén valamilyen zöldséges vagy fűszeres szósszal ) emellett szeretem a szalámisat is de a három közül legjobban a csirkemell csíkok szószban feltét .
14/29 anonim válasza:
Tejfeles paradicsom püré,tepertő,sajt .
15/29 molnarmarcell21 válasza:
Rendes paradicsom. Nem a szokásos paradicsomszósz, hanem friss és fűszerezetlen paradicsom ledarálva, semmi más.
16/29 anonim válasza:
Hawaii (sonkás, ananászos)
Gombás
Magyaros (kolbász, erőspaprika, paradicsom, hagyma)
Mindegyik jó sok sajjtal
17/29 anonim válasza:
Mozzarella, paradicsomkarika, bazsalikom, de sajnos bezárt az étterem, ahol ezt tényleg nagyon finomra csinálták.
A mostani kedvencemen tejfölös alap, csirkehús, bacon, kukorica, sajt és tojás van.
A legfontosabb feltét a sajt, anélkül nem tudom elképzelni a pizzát. Bármi más hiányozhat, de a sajt semmiképpen sem.
18/29 anonim válasza:
4 sajtoson nincs sok valasztek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!