Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Felétek is borzalmasak a...

Felétek is borzalmasak a pékségek péksüteményei?

Figyelt kérdés
Errefelé kizárólag kommersz szemetet lehet kapni, azt is jó drágán. Még azok a pékségek is, amelyek régen jók voltak, mind átálltak ugyanannak a kommersz mocsoknak az árusítására. Olyan rosszak a termékeik, hogy túlzás nélkül mondom, hogy ingyen sem kellenének. Ami számomra a leginkább groteszk, hogy az áruházi pékségek, pl. a Lidl péksüteményeinek is jobb az állaga és az íze, mint a pékségekének, pedig ők aztán még nem is titkolják mi hogyan készül. Mégis hogyan sikerült ennyire lesüllyedniük? Senki nem keresi már a minőséget? Esetleg felétek más a helyzet?

2021. ápr. 29. 12:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk pont az albánban lehet nagyon finom kenyeret venni.
2021. ápr. 29. 14:35
 12/22 anonim ***** válasza:
63%

11: akkor egyedi ízlésed van. Semmi baj ezzel, teljesen OK - ugyebár "de gustibus non est disputandum".

De alapvetően azt nem is hívhatják kenyérnek - nem véletlen, hogy mindenféle egyéb néven árulhatják csak.

2021. ápr. 29. 14:37
 13/22 anonim ***** válasza:
75%

lemaradt a link:

[link]

2021. ápr. 29. 14:38
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen is van...

[link]

az árlista elérhető - hát nem olcsó.

De az utolsó morzsáig élvezhető, több nap után is.

2021. ápr. 29. 14:41
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk olyan a pékség hogy akár hajnali háromkor is kopogtathatnék péksüteményért akkor is olyat adnának, hogy véletlen valakit fejbe vágok vele és bele is hal olyan kemény. Mondjuk hozzánk nyárra ide fog költözni egy nagyon jó pékség
2021. ápr. 29. 14:43
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Mi nála vásárolunk a Bartókon, nagyon finom a kenyér meg a sütik is.

[link]

2021. ápr. 29. 14:47
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ritkán vásárolok pékségben, de akkor is maximum péksüteményt. Kenyeret és zsemlét a Sparban veszem, mert közelebb van. Viszont nálunk mindenhol jó minőséget kapni. Hol olcsóbban, hol drágábban.
2021. ápr. 29. 16:46
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
17-es vagyok. Pont kedden voltam az egyik helyi pékségben. Még szinte forró volt a péksütemény, amit vettem. És nagyon finom, pont olyan íze volt, amilyennek kell lennie. Az állaga is tökéletes volt. Oké, nem volt olcsó, de havonta 2-3 alkalommal belefér a keretbe. Megjegyzem, vidéki kisvárosban élek, de sok a pékség és még egyikben sem csalódtam. Szóval az, hogy nincs vidéken rendes pékség, nem igaz.
2021. ápr. 29. 16:50
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs bajom az albán pékséggel, ízlik amit készítenek.
2021. ápr. 29. 18:58
 20/22 A kérdező kommentje:
7-es: Te még csak tanulod a magyar nyelvet ugye? Még csak közelítőleg sem mondtam olyasmit, amire te reagáltál.
2021. ápr. 29. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!