Péksütemény protokoll?
Ha nagyon érdekel, minden üzletben van mérleg, le tudod mérni a súlyukat.
Eredetileg nyersen, sütés elött mérik az üzemekben, viszont sütés közben nem mindig egyformán változik a mérete, sokszor szélességben vagy magasságban nö meg jobban, nem mindig csak hosszirányban. Viszont ha 2 cm-rel röviedebb 20 cm-es átlaghossznál, akkor 1-2 mm-rel eszélesebb vagy magasabb darab már ugyanakkora.
Súlyra azért lenne értelmetlen megadni, mert úgyis csak darabot tudsz venni.
De ahogy írtam, mérj le 10, látszólag különbözö méretüt és réjössz, hogy gyakorlatilag nincs eltérés!
Ha kicsinekvtartod, nem veszed meg. Ennyi,
Ha annyi a súlya, mint ami ki van írva, skkor tökmindegy, hány centis!! Egyszer jobban megkel az élesztőtől, másszor meg kevésbé!! Itt bem a méret számít... :-DD -már ha érted... :-))
Volt régen egy animációs film.
A megrendelő beült a festő vászna elé, a festő meg dolgozni kezdett.
Mikor kész lett a portré , valami iszonyat ronda, összemosódott embert ábrázolt a festmény.
A megrendelő nem volt hajlandó kifizetni a festőt, mire az dühbe gurult és annyira összeverte a megrendelőt, hogy pont ugyanúgy nézett ki, mint a festményen szereplő összemosódott figura.
Na ez csak azért jutott eszembe a péksütiről, mert mindig úgy kell nézni, hogy a kicsi, nyamvadt, összemosódott péksüti az alap, ami meg nagyobb , szebb, magasabb, azaz ajándék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!