Egy napos buszos kirándulásra kaja ötetek?
Téliszalámis szendvics
Fasírtos, rántott husos szendvics
Pogácsa péksüti
Müzliszelet
Fonott kalács. Az meg nem romlik, el nem kenődik, laktat. Kirándulásra szoktam vinni. Az egyetlen baja, hogy morzsázik valamennyire.
Téliszalámis kiflit is gyakran vittem ilyen kirándulásokra (a zsemle is jó, talán jobb is még). Csak zöldséget ne sokat tegyél bele, mert az kellemetlenségeket okozhat, ha kicsúszik belőle.
Más ötlet: sajtos croissant/rúd/bagett/stangli (lehetőleg nem ropogós-morzsázós fajta péksütemény).
Peksuti, sajtos rud, pogacsa, croissant,
Szaritott kenyer, vagy mi az bagettszeletelve van tobb izesitesben, finom az a zacskos
Alma
Kent szendvicset nem ajanlok egy ido utan allot szagu es izu lesz
Muzliszelet
Mi sokat járunk buszos kirándulásra. Ami nekünk bejött: péksütik, szalámis szendvics, rántott húsos szendvics, sülthúsos szendvics(egészben megsütni a karajt a sütőben és felszelni), kis fasírtgolyók+hozzá zsömle, kifli. A zöldségeket érdemesebb esetleg nem a szendvicsbe rakni (én nem szeretem, mert hamar megfonnyadnak), hanem kis dobozba felszelni paprikát stb. és a szendvics mellé enni.
Nasinak: műzliszelet, zabkeksz, csoki, ropi, alma, banán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!