A bolti paprikának is tápanyagértéke?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 22. 20:13
1/8 anonim válasza:
A sima, zöld paprikára gondolsz? Igen, 100g-ban 20 kcal. Nem érdemes számolni.
2/8 A kérdező kommentje:
úgy értem hogy ásványi anyagok, vitaminok vannak e benne
2021. ápr. 22. 20:26
3/8 anonim válasza:
Amit most veszel bolti paprikát, az még primőr.
Fóliás és nem igazán van íze, illetve elég sok vegyszert kap.
Én nem várnék tőle sok vitamint.
A finom, normális igazi paprikaízű paprikákat mind külföldre exportálják.
Írom ezt szentesiként, a paprika városából (paprikatermesztőként:)
4/8 anonim válasza:
??? már hogyne lennének? mi lenne a helyükön, szivacs?
5/8 anonim válasza:
#3, nem tudom miért kevered az ízt a tápértékkel. Jóval nagyobb kihívás lenne egy csökkentett tápértékű, vitaminszegény zöldséget "nemesíteni", mint az ellenkezőjét. Az íztelen szupermarketes paprikában is pont annyi tápanyag van, mint a finomabb szentesiekben.
6/8 anonim válasza:
A paprika szerinted ásvány? Vannak bajok... Természetesen vitaminokat tartalmaz.
7/8 anonim válasza:
Lehet sokkoló lesz de minden élelmiszernek van mérhető tápértéke. A most kapható paprikáknak a népi hiedelemmel ellentétben minimálisan alacsonyabb a vitamin és ásványianyag tartalma. Az íz anyagok koncentrációja egy másik kérdés.
8/8 anonim válasza:
10 liter preselt lebol - 6,5 gramm aszkorbinsav ... 1920-as evekben Szent-Györgyi Albert ezen dolgozott es felfedezte a C-vitamint :)
Tapertek es kaloria tablazat: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!