Szerintetek ez hányas kód?
100gr
energia 456kcal
zsír 11,6gr
szénhidrát 61,7gr ebből cukor 0,5gr
fehérje 6,5
egy doboz 200 gr,amiben 30 db van,tehát 100 gr 15 db,én általában napi 3-4et eszek,tehát az max 4 gr zsír,és 140 kcal körül van
de a kódot nem tudom,illetve szerintetek ennek mennyi a kódja?ez is keksz:
Energiatartalom: 480 kcal
Fehérje: 14,7 g
Szénhidrát: 42,25 g ebből cukrok 2 g
Zsír: 24,75 g
Élelmi rost: 14,5 g
Nátrium: 1,25 g
ez nem győri édes
a másik válaszoló gondolom nem norbis
és vicces,mert a második,amit leírtam a norbi u1-es keksz,és nem volt nagy különbség
ennyit arról ki hogy válaszol
Elsősorban arról ennyit, hogy MA az emberek (mondjuk például TE) még mindig ugyan olyan sz.ar kekszet (tehát szénhidrátban gazdag lisztes kaját) akarsz enni, mint amit a nagyszüleid (az ő esetükben kenyér, krumpli volt) kényszerből ettek, betegedtek meg miatta stb.
Ennyit arról, hogy most relative 'jó' világ van, és az emberek igyekeznek minőségi kaját enni, hogy majd ne az orvosnál kelljen sorba állniuk egész idős korukban gyógyszerekért. Keksz... nevetséges!
Gyümit, vagy lisztmentes sütit. Tehát lehet ám olyan édes tésztát (süteményt, tortát) készíteni, ami nem cukrozott, biztos nem okoz rákot (fene tudja a valóságot a mesterséges édesítők hosszútávú hatásairól, persze valójában itt nem csak karcinogén hatásról van szó) nem emeli meg a vércukor-inzulinszintet, nincs tele szója-búza fehérjével, és még finom is.
Ilyenek pl. a xilittel, eritrittel vagy steviával édesített maglisztes sütik, mandula, dió, lenmag, gesztenye (stb.) lisztekkel. Bár én ilyeneket nem eszem, lusta vagy elfoglalt vagyok ilyen sütögetésekhez.
DE minthogy fogyás alatt valamiféle egészséges táplálkozásszerűre állsz rá, ezzel eleve csökken az édességvágy (meg kellő c-vitamin pótlásával), és magát a nassolást ki lehet váltani olajos magvakkal, még mindig fogyás kategóriában maradva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!