Szerintetek ez hányas kód?
Figyelt kérdés
100gr
energia 456kcal
zsír 11,6gr
szénhidrát 61,7gr ebből cukor 0,5gr
fehérje 6,5
#update kód #tápanyagérték
2013. márc. 14. 19:00
11/15 A kérdező kommentje:
de mint írtAM EBBEN SINCS CUKOR,HANEM ÉDESÍTŐ
nekem nem csökken az édesség iránti vágyam
2013. márc. 16. 10:40
12/15 Iriline válasza:
Szerintem, ha nem csökken az édesség utáni vágyad akkor valami gond van az étkezésekkel. Én kicsit több mint egy hónapja váltottam életmódot. Azelőtt tábla számra megettem a csokit..édességet pudingot. Most ez drasztikusan lecsökkent sokkal nagyobbra értékelem a gyümölcsök édes ízét, mint bármelyik csokit és mellesleg nem is kívánom.
13/15 anonim válasza:
A vágyaid azért vannak, hogy legyen min uralkodnod.
Most akkor mi a gond, mennyi c-vitamint fogyasztasz, milyen édesítőt használsz? Igazából meg van oldva a problémád már egy ideje, édesítésre használj xilitet-eritritet, és csókolom.
14/15 anonim válasza:
Függ az összetételtől is.. Sok diabatikus termékben van fruktóz... Attól autómatikusan U3...
15/15 anonim válasza:
Nem, szerintem ez nem hányas kód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!